Veckas tv v.45

Shameless 8×01 – We become what we … Frank!
Fortfarande så hög leverans även efter åtta säsonger, skönt! Blir orolig över att Lip ska börja dricka hela tiden men tror att han börjar fatta konsekvenserna till det så att han nog gör allt för att hålla sig undan. Älskade faktumet över att V fick Lana gripen även fast jag tyvärr inte tror att det kommer sluta så bra. Tycker om att Liam börjar få en egen handling även fast denna var hemsk. Mångfalds marknadsföring typ, alltså när dem gör det för att det ”ska se bra ut”.  Fiona som hyresvärd kan nog bli bra men förhoppningsvis några fall innan det blir bra. Älskar att Carl på många sätt verkligen blivit den mogna familjemedlemmen samtidigt som det verkligen märks så tydligt att han är yngst.

How to get away with murder 4×07 – Nobody roots for Goliath
Jag har innan känt mig helt säker på att de inte är Connor men nu börjar jag faktiskt undra. Känns som de gått för lång tid utan att de visat honom även fast han visades sent förra säsongen också. Känns lite jobbigt med tanke på att han precis kommit tillbaka till sitt rätta jag igen och behöver min moody but sweet i alla serier men men. Skönt att det börjar kännas bättre mellan Asher och Michaela men att spruta ketchup på klänningen? HALLÅ SÄLJ DEN!? sådant irriterar mig alltid, haha.

Riverdale 2×05 – When a stranger calls
Alla är så jobbiga just nu. Archie var väl något bättre i det här avsnittet så har hopp på att han snart ska vända till det normala igen. Betty riktigt jobbig just nu men förstår att det är svårt för henne. Jughead, ughhh vad gör du ens!? han känns verkligen inte som en serpents så hoppas verkligen han kan bryta sig lås innan det går för långt men det har det kanske redan gjort.

Vår tid är nu 1×06 – Nyöppningen
vad Gustaf är jobbig just nu. Börja visa lite tacksamhet istället för att gå runt å sura och försöka förstöra för andra människor. Att köra på ett moderna koncept på restaurangen är smart och kommer garanterat förbättra resultatet även i längden. Kul att få se Calle ta en lite större roll i köket. Det är nog en fördel att han är ung (eller ja, i jämförelse alla fall) och då nog har enklare för att ta in det nya och liksom är villig och modernisera sig mer.

Crazy ex-girl friend 3×05 – I never want to see Josh Again
wow, det här avsnittet var väldigt bra på att blanda det mörka och tunga med ett lite mer komiskt inslag som då såklart var en sidostory. Väldigt bra uppvisning av hela Rebeccas depression, kändes väldigt äkta och jag är spänd på att se fortsättningen.  Fint att se hennes mamma från ett sådant ljus också, hon ville ju verkligen enbart bara hjälpa henne.

You’re the worst 4×11 – From the beginning, I was screwed
Men äntligen !!! Jag hade kanske hoppats att Gretchen kunnat göra slut med Boone innan eller så men det är nog enklare för henne om hon har någon annan. Jag tycker ändå om Boone, han är en bra person men Gretchen och Jimmy är en bättre match och så har det alltid varit. Tycker så synd om Edgar, inte konstigt att han pratar ihjäl människor när hans så kallade bästa vän nästan aldrig lyssnar.

The big bang theory 11×07 – The geology methodology
Skulle slutscenen vara en ”du vill ha det du inte kan få”? Fint att det går relativt bra för Raj och hela hans dejtande. Han är ju lite av en otursfågel gällande det där dock så hon lär väl vara tvungen att flytta innan säsongen är slut är min gissning. Alternativt att han inte klarar av att vara med någon som inte ser kärlek på riktigt samma sätt som honom.

Andi Mack 2×03 – friends like these
Älskar Buffy, så grym! Trodde verkligen att det skulle vara någon viktigare story bakom den där Gabriel men tydligen inte. Om han inte dyker upp senare i säsongen eller något. Känns som att en vänskap mellan Andi och Amber är pågång, me like! Annars tycker jag det starkaste just nu helt klart är hela vänskapen mellan Cyrus och Buffy, den sticker ut en aning.

This is us 2×07 – The most disappointed man
ugh, jobbigt att ha att göra med Kevin just nu samtidigt som jag tycker synd om honom men han förstör ju bara för sig själv i längden. Annars tycker jag faktiskt om Randall extra mycket just nu. Hoppas att han kan va någon räddning för Kevin också.

The Mindy project 6×09 – Danny in real life
Inser nu varför jag tyckte att de tre första säsongerna var så bra – DANNY! Fy vilket lyft han gör för avsnitten med sin lite bittra personlighet, love it. Älskade (såklart) att de tittade på Gilmore girls på sjukhuset och var väldigt inne i det, haha. Så gulligt när Jeremy sprang i regent till Jody’s lägenhet för att säga ”you are my best friend”! Hintar så mycket mot ett Mindy + Danny slut men det behöver alternativt inte betyda att de blir tillsammans igen.

You may also like

5 kommentarer

  1. Härlig resumé! Är också less på Riverdale just nu och tycker typ alla karaktärer är skitdryga!
    Säsong 3 av My crazy x-girlfriend gillar jag skarpt!☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.