Veckans tv

Shameless 10×11 – location, location, location 

Jag anade någonstans att det skulle vara svårt för Lip att lämna Chicago. Att Fiona bestämde sig för att dra såg jag aldrig som något konstigt och det finns även andra i familjen jag inte direkt skulle chockads över om de bestämde sig för att säga hejdå. Skillnaden är att hela Lip’s personlighet är väldigt grundad i att han tycker att det är viktigt att känna att han tar ansvar, han vill vara behövd. Ja, att flytta skulle alternativt ge en bättre framtid för hans son men samtidigt så är han vid det här laget för beroende av sina syskon. Kan förstå varför Tami blir sur dock men känns som det enkelt skulle kunna ha löst sig bara de hade pratat om det direkt men såklart inte. Har alltid gillat när Frank bondat med något av sina barn så kul att se att han har så många scener med Liam nu. 

Good trouble 2×12 – Gumboot Becky 

Tyckte att han som de trodde sålde droger var så lik Noah som Jude var tillsammans med i High school. Fattade ingenting när han plötsligt hette något annat och sen när de gick ifrån att se honom i en kamera till på riktigt så var det inte alls likt. Såklart Jamie ska försvara företaget som Callie vill ha ner. 

All American 2×09 – on of them nights

Smart att starta upp sitt företag i ett sämre område om man ändå inte vill ha något att göra med majoriteten som bor där? Jag antar att Spencer kommer gå tillbaka till fotbollen då hans karaktär är baserad på Spencer Paysinger. Annat i serien är väl överlag vagt baserat på hans historian men känns konstigt om de inte alla fall följer hela fotbolls-delen. 

Skam france 5×03 – Tete de con

Kul att Camille och No’ee har presenters på riktigt nu. De verkar inte vara tillsammans alla fall och de hintar verkligen att No’ee troligtvis är ett framtida kärleksintresse för Arthur. Jag shippar inte ihjäl Arthur med Alexia eller så men förstår inte riktigt poängen med att ha dem tillsammans från första början om tanken ändå var att deras förhållande inte skulle vara så långvarigt. Ja, folk gör slut men just det här känns så onödigt?!

Riverdale 4×10 – Varsity blues

Jag orkar inte!!?  Nu har Jughead på riktigt fått en intervju med Yale utan att söka till Yale. Make sense eftersom det är så otroligt lätt att ens bli antagen till skolan av huvudtaget menar jag. Det är inte alls allmänt känt att man måste plugga ihjäl sig för att bli antagen. Plus ha engagerat sig i klubbar i skolan, osv. Vet förresten de som skriver manuset att Veronica är 17 och inte 35? Vilken 17 åring får för sig att tillverka en rom? 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.