Veckans tv v.9

Druck 2×10 – Liebst du mich?  (säsongsavslut!)
Why the Jonas hate, Amira? just don’t. Anledningen till att Jonas inte beter sig macho är för att han inte är det? det existerar. Ok, att hon kanske dels sa den kommentaren om J för att prata positivt om Alex men nej. Tyckte om Alex reaktion mot Mia. Han var aldrig direkt arg utan mer ledsen för att hon inte verkade lita på honom vilket såklart är rimligt. Gillade deras sista scen och ska bli fint att faktiskt se dem tillsammans även i säsong 3. Den här säsongen har varit fantastisk! Väldigt pepp på s3, inte helt övertygad om vems Pov det kommer vara i dock förutom att det kommer vara Jonas eller Matteos. Givetvis up for en Jotteo säsong men vet inte om serien kommer våga ta det dit.

Shameless 9×12 – You’ll know the bottom when you hit it
Lips taktik mot Fiona kan kanske verka hård men det är den enda som kommer att hjälpa. När till och med Frank verkade orolig över hur hon betedde sig så är det väl något som inte står rätt till och jag är glad att V förstod vad Lip menade. Antagligen kommer det bli bättre från här vilket ska bli intressant att se. Debbie is the worst, vad håller hon på med?

Shadowhunters 3×11 – Lost souls
Tyckte det kändes ganska givet att Clary och Jonathan skulle vara kopplade till varandra. Ska bli så kul att se mer av nya Jonathan, fick bra feeling över skådespelaren alla fall. Hoppas dock att de också förflyttar sig till New york illa kvickt, vill ha helst ha alla samlade på samma ställe samt att jag vet inte om jag orkar se Jace plågad i så många avsnitt.

Good trouble 1×08 – Byte club
Åh Jesus vad jag hade saknat dig! Nu har alltså alla i familjen dykt upp förutom the person som faktiskt bor närmast (eller ja, Jude bor ju i LA också iof). Tror inte Brandon kommer vara med fören sista avsnittet av säsongen, vore kul om Jamie var med i det avsnittet då också. Gillar inte Jesus tillsammans med Becca så nej till den.

You’re the worst 5×08 – The pillars of creation
Becca, Vernon och Pauls sexscen är sjukaste jag sett!? Har personligen inget emot avsnitten som inte fokuserar på Gretchen och Jimmy, tycker kanske man inte fattar serien riktigt om man klagar på det då de haft flera sådana avsnitt i varje säsong men hade kanske hellre sett fokus på Edgar eller Lidsay isf nu när de bara är några avsnitt kvar av hela serien.

Andi Mack 3×13 – Mount rushmore or less 
Försöker de bygga upp någon closet story för TJ? eller vd håller han på med? Att han har känslor för Cyrus är ju obi men jag menar att han hellre hänger med Kira istället för att bli outad? ugh. Jonahs kostym ide var ju inte alls ett easter egg för Shazam som skådisen har en roll i, hah.

Lovleg 2×04 – Poesi
Har så mixade känslor för Gunhild och Luna. Orkar heller inte om deras relation ska göra Sara sur, inte för relationen i sig utan mer för att hon börjar känna sig ignorerad. Så kul med fokus på poetry slam. Antar att säsongen kommer utvecklas i att Gunhild kommer vara tvungen att öppna upp sig mer för Luna vilket borde vara bra i längden för de båda.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.