Veckans tv v.8

Shameless 9×11 – The Hobo Games
Tycker såå synd om Lip. Jag kan gå i något slags försvarsläge när det handlar om att Debbie ska kritisera saker gällande Fiona men det är en annan sak när det är Lip som gör det. Han har ju alltid varit den som automatiskt tagit ansvaret för familjen så fort hon är ostabil och har verkligen utvecklats till den mest ansvarsfulla karaktären i hela serien och har egentligen varit det sen säsong 4. Det går knappt att vinna ett argument mot honom för han har alltid rätt, fakta.

Druck 2×09 – Keine Angst! 💪🏼 #MeToo
Blir lite ledsen över det faktum att Mia inte ens låter Alex berätta. Jag hade hoppats att de här avsnittet + nästa skulle lägga mer fokus på allt om hans backstory istället för hela grejen med Björn men förstå samtidigt varför de tycker att det är viktigt att berätta. Björn kan btw vara den vidrigaste karaktärer jag varit med om, wtf!?

Bonusfamiljen 3×01 – avsnitt 1
Från avslutet av säsong två och nu ska det alltså ha gått ett helt år och mycket har hänt sedan sist. Kommer verkligen sakna Gugge men bra att de lät henne dö i serien och att man fick se att de sörjdes. Ska bli kul att se nu när Martin också har ny partner + barn (ändå oväntat?!) hur han hanterar att balansera det med Eddie och Bianca.

Good trouble 1×07 – Swipe Right
Omg vad jag inte shippar Callie tillsammans med Gael. Bara bli tillsammans med andra, vad är problemet!? Tyckte om att fokuset ändå låg lite mer på Mariana, hon var aldrig min favorit i the Foster men gillar verkligen henne som vuxen (& sååå snygg!).

Andi Mack 3×12 – The ex factor
Kändes ganska obi att det skulle handla om att Jonah hade pengar-problem. Var skönt att han inte heller bara antog att det var Amber som hade berättat för de andra utan faktiskt satte sig ner och frågade hur de hade fått reda på det. Det är ju dock så hans karaktär är. Han känns inte som en som skulle skuldbelägga någon utan att faktiskt ha fakta, fler karaktärer i ungdomsserier (& irl också) borde vara lite mer som Jonah. Miranda är the worst. Tråkigt att Bex ska börja tveka på om hon vill gifta sig även om jag personligen inte tycker att man måste gifta sig.

You’re the worst 5×07 – Zero Eggplants
De försöker alltså bygga upp något krig Gretchens depression igen vilket väl egentligen varit den handlingen i hela serien som jag ändå uppskattat mest. Också anledningen varför jag har svårt att tycka illa om Jimmy för han var verkligen så förstående för hela situationen. Jag anar att det kommer leda till att hon kommer försöka göra någon slags överdos med tanke på att hon nu tagit massa av Edgar’s medicin. Han har ju ptsd men det är väl antidepressiva man äter då också tror jag fast rätt starka kanske.

Lovleg 2×03 – Vinterferie
Får lite panik över hur okärleksfull Luna är. Förstår att många relationer ser ut sådär på riktigt men jag gillar det inte. Vet inte om det är just det dem försöker visa upp eller om det bara handlar om att hon är sådär för att hon inte riktigt haft något förhållande innan. Gillar ändå Luna i grunden men har lite svårt för hur hennes synsätt ser ut när det kommer till förhållanden. När hon kommenterade att otrohet var vanligt, liksom wtf!? det är det förstås men det lät ju som att hon försökte förminska problemet genom att säga så.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.