Veckans tv v.7

Shameless 9×10 – Los Diablos!
Kanske ändå att Fiona förtjänade att bli av med jobbet. Kanske inte just för att hon stängde ner Patsy’s (de var ju för att hon blev rädd) men för allt annat hon gjort innan på senaste tiden. Hon blir verkligen inte en bra person tillsammans med alkoholen. Trodde att hennes beteende skulle börjat vända vid det här laget, bara fyra avsnitt kvar av säsongen.

Druck 2×08 – Ghost Girl
Vet inte om jag blivit mer stressad av en karaktär än Jonas. Undrar nästa om de kommer göra honom bipolär eller något? han går ju mellan att må dålig till att han helt plötsligt kan göra lite märkliga impuls beslut. Annars så började avsnittet väldigt fint. Älskade Alex skateboard scen men sen blev det såklart kaos. Tror inte att Björn ljög för Mia men tror att det finns två sidor av historian och det ska bli intressant att höra Alex sida av det hela.

Good trouble 1×06 – Imposter
Blir så glad varje gång Jamie dyker upp på skärmen. Hade kanske hoppats att han inte bara varit där för de jobbrelaterade. Anledningen varför jag gillar honom har ju mer att göra med vad han visade upp av sig själv i The Fosters är här men det kanske kommer något lite mer privat i framtiden. Åhh, Mariana och Evan, fina !!! Gillar verkligen inte Davia.

Lovleg 2×02 – Labels
Ukulele-scenen var sååå gullig. Gillar verkligen Luna men herregud vad de bygger upp det som att hon vore en player. Det kan hända att det stämmer förstås men mer av anledning att hon inte varit kär innan skulle jag tro. Tycker så mycket om vänskapen mellan Sara och Gunhild, har verkligen utvecklats till något så fint.

You’re the worst 5×06 – This Brief Fermata
Ganska övertygad om att det inte blir något bröllop. Tycker inte direkt Jimmy är värre än Gretchen som många verkar tycka. Han berättar alla fall nä han gjort något dumt vilket inte gör själva handlingen mer okej men ändå. De är väl ganska jämna överlag, också därför de passar så bra tillsammans.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.