Veckans tv v.7 /2021

Good touble 3×01 ’Capoeria’
Var så länge sedan hela grejen med att Callie inte klarade sin bar exam men kändes ändå väntat att hon skulle klara den förr eller senare men skönt för henne. Beau Mirchoff (som spelar Jamie) ska från å med den här säsongen vara en av huvudrollerna istället för bara en återkommande karaktär vilket brukar innebära att man är med i varje avsnitt vilket jag är glad för eftersom jag gillar Jamie. Undrar bara om han kommer få en helt egen storyline (vilket vore kul) eller om han kommer vara en del av Callie’s även fast de inte är tillsammans atm.

9-1-1 4×05 ’Buck begings
Tycker hela grejen med att designa ett barn är vidrigt och otroligt empatilöst. Däremot förklarar det en del i Buck’s beteende genom hela serien, främst hans ständiga ensamhets-känsla. Blev irriterad över att Chimney skulle vara helt på om att Buck nog måste prata med Maddie nu och förlåta henne. Kan han få vara sur i en kvart? det har han rätt att få vara. Förstår varför de fokuserade mer på hans relation till Maddie än föräldrarna. Det är enklare att bli arg på någon man älskar och litar på än personer som man ändå alltid har haft ett dåligt band till. Känns dessutom som att hon betedde sig mer som en förälder än vad föräldrarna någonsin gjorde.

9-1-1: lone star 4×05 ’Difficult conversations’
Skulle vara kul om polisarbetet fick ta större plats och att Carlos fick en egen storyline. Det är nästan ett störande litet inslag här i jämförelse med 9-1-1 där Athena ju alltid varit en stor karaktär. Bilkraschen var jättesorglig och mina tårkanaler regerade. Annars gillar jag verkligen Grace vilket är lite kul för minns knappt henne från förra säsongen.

All american 3×05 ’How come
Är så lättad över att Spencer redan har konfronterat Coop. Trodde det skulle dröja flera avsnitt tills han vågade göra det. Speciellt när han också undvek henne i hela avsnittet. Lite trött på att dessa sport-män (Jordan i detta fall) inte fattar att man efter en skada kanske ska vila en stund för annars blir det värre i längden. Bra jobbat när de drogtestade Olivia men testade inte för alkohol.

Riverdale 5×05 ’The homecoming
Någonstans rimligt att Jughead börjar undervisa i engelska, Kevin var ju dramalärare redan och att Archie skulle bli erbjuden rollen som fotbollscoach känns väl inte helt omöjligt men det andra?? Ursäkta men va!? Vad ska de ens undervisa i? Archie och Betty var såklart väntat, bryr mig inte så mycket. Känns som Jug kommer bli tillsammans med servitrisen.

Druck 6×10 ’Bis in die Unendlichkeit?’ (SÄSONGSAVSLUT!)
Skönt att det gick bra för Fatou att byta kurserna men förväntade mig inte något annat. Scenen mellan henne och KM i fiskaffären var jättefin men tycker relationen överlag inte byggts upp sådär jättebra (inte efter avsnitt 6 alla fall) så brydde mig inte jättemycket om de faktiskt slutade upp tillsammans eller inte. Allt som allt så är s6 säsongen (förutom s1) som jag gillat minst av Druck. Inte dålig men lite för tunn handling för min smak jämförelse med resterande säsonger. Hoppas såklart på några fler säsonger, Ismail som huvudroll känns väl mest intressant just nu.

Skam France 7×05 ’La famille
Gick snabbare än förväntat med bäbisen och allt verkar ju gå bra än så länge. Tror vad som kommer göra att det brister mer kommer handla om Tiff’s relation med sin mamma. Maya bor ju hos Lola och hennes pappa nu, tänker att planen kommer vara att hon och Tiff bestämmer sig för att dela en lägenhet eller något sådant. Älskar Tiff och Max tillsammans.

Legacies 3×05 ’This is what it takes
Så störande att de hela säsongen hittills har gjort Hope’s handling kring Landon. Det är också det enda som händer och jag bryr mig inte tillräckligt mycket vilket tyvärr bara resulterar i att jag börjar tappa intresse för serien. Uppenbart att han kommer att komma tillbaka så det är inte ens spännande. Gillar egentligen Lizzie mest men hon har inte någon speciellt intressant handling just nu ändå.

You may also like

1 kommentar

  1. Hej!
    Vart har du hittat 911 s4?
    Håller på att bli tokig på att vänta på nu.Inget släpps på de serier jag följer. Mvh Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.