Veckans tv v.6

Druck 2×07 – Panikherz
WOW! Det här avsnitt var perfektion rakt igenom. Har verkligen tyckt om hur de valt att bygga upp Alex sedan början av säsongen men ju mer de gräver i hans förflutna blir hans karaktär också starkare. Det som är så bra med Mia och Alex relation är att de verkligen känns som ett riktigt par, går verkligen att relatera till. De flesta av deras scener är bara dialog, att de tittar på film, äter och sånt som man faktiskt gör, love it! Förstår Kikis reaktion, kändes realistiskt att hon skulle reagera negativt. Skulle inte heller tycka att det var så kul om min kompis började dejta mitt ex. Så gulligt med Kiki och Carlos i sista klippet, börjar gilla Carlos riktigt mycket. Råkade började skratta i slutet när Jonas såg Hanna krama Sam och hans reaktion var att direkt vända i dörren. Tror att de tre sista avsnitten av säsongen kommer fokusera på Alex och varför han fått panikattackerna som kommer ha koppling till hans syster.

Lovleg 2×01 – Gul banan
Var ju inte sådär jätte frälst av första säsongen så jag blev förvånad över hur bra de lyckats lägga upp första avsnittet. Tyckte att det var ganska bra till och med. Känns lite mer som att de hade en riktning någonstans men vi får se hur de utvecklas. Ser framemot att Luna kommer bli en större karaktär då jag gillade det vi fick se av henne redan i första säsongen.

Good trouble 1×05 – Parental Guidance Suggested
Tyckte att det var kul att se Stef och Lena igen. Bor inte Jesus fortfarande hemma? varför fick han inte följa med? Saknar honom, ok. Är helt ärligt inte jätteförtjust i Callie och Gael som par. Han är ju dock mer komplicerad än vad Jamie är och hon gillar ju den utmaningen, we all know that.

Andi Mack 3×11 – One In A Minyan
Ursäkta men hur fantastisk är den här serien? Det här avsnittet kan alternativt vara det bästa ur hela serien, wow! Min högsta önskan seriemässigt just nu är att Cyrus ska få en egen spin-off men förflyttad till freeform då kanske. Älskar avsnitten när Jonah får panikattacker överlag men tyckte scenen det här avsnittet var extra bra och sen hur förstående Cyrus var för hela situationen. Deras vänskap är verkligen något utöver det extra, älskar alltid deras scener. Scenen när Cyrus kom ut till Jonah var ju alla fall en milstolpe för Disney och tack för det! På tiden. Tyrus scenen i slutet dock, mitt hjärta! Har såklart hintats endel om att TJ förmodligen har känslor för Cyrus, kanske speciellt efter pistol-handlingen men har trott att de inte vågat ta det riktigt dit men kändes så uppenbart nu. Wop!

Crazy ex-girlfriend 4×13 – I Have to Get Out
Kommer såklart aldrig tycka om någon mer än Greg men börjar nästan undra om Nathaniel är endgame för Bex trotts allt med tanke på att han börjar kännas som den mogna när alla tre (Greg, Josh & Nathaniel) har scener tillsammans.

You’re the worst 5×05 – A Very Good Boy
Vad händer? känns som allt kommer sluta i katastrof vilket jag inte är så sugen på att se för att vara helt ärlig. Förhoppningsvis kommer det visa sig vara något annat, eller? får lite panik av flash forward scenerna men förra veckans var såklart värre.

You may also like

1 kommentar

  1. Älskade att man fick se känslorna från killen Gael har ett förhållande med komma fram. För ärligt talat även om dem inte är exklusiva så måste det vara svårt att helt plötsligt ha en konkurrens som snabbt blivit så viktig i hans liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.