Veckans tv v.6 /2021

9-1-1 4×04 ’What’s your grievance?
Twisten. Jag fattar att det är more to the story än vad vi fick reda på i det här avsnittet men så konstig grej att inte berätta för Buck om han och Maddie’s bror. Som att radera hela existensen men varför? Trodde verkligen att det handlade om adoption när de inte hade någon bäbis-box för Buck men nu tror jag mer att det är någon annan anledning till varför.

9-1-1: lone star 2×04 ’Friends with benefits’
Kul att få följa Marjan lite mer. Hon är en intressant karaktär men känns inte som att man vet så mycket om henne. Förväntade mig inte att Gwynn skulle vara gravid. Vet inte exakt hur gammal hon ska vara men T.K är ju ändå 27 så hon borde åtminstone vara 50. Inte omöjligt såklart men riskerna, bl.a. väldigt stor chans till missfall. Fint att se att T.K & Carlos verkar ha en så hälsosam relation och verkligen pratar så fort ett problem dyker upp.

Zoey’s playlist 2×06 ’Zoey’s Extraordinary reckoning
Saknar den lite mer sorgliga tonen så som serien var i förra säsongen men det är ändå bra att de väljer att upplysas viktiga ämnen som bl.a. Simons handling om rasism nu.

All American 3×04 ’My mind’s playing tricks on me
Skönt att det redan är okej mellan Spencer och Jordan. Känns lite som ett återkommande tema att Jordan ska vara sur på någon i några avsnitt i början av säsongen, förra var det ju hans pappa. Gillar inte tanken på Spencer och Olivia, mest eftersom de i stort sätt känns som styvsyskon. Har aldrig varit ett fan av Coop och kommer aldrig att bli. Har alltid ogillat hennes del eftersom hon tillför så mycket drama som dessutom är farligt för folk som är i hennes omgivning. Så glad att Spencer sakta men säkert börjar inse det.

Druck 6×09 ’Der Antrag
Har känts så konstigt att Fatou och Nora knappt har haft någon relation den här säsongen när Fatou var en så stor del av Noras säsong så jag blev jätteglad över att de hade en så fin scen i det här avsnittet. Fint att dyskalkyli har fått uppmärksammas mer nu då det känns som det är något som inte så många pratar om även fast det är något som många kämpar med.

Skam France 7×04 ’Page blanche
Får känslan av att Tiff kommer att försöka få tillbaka sitt barn ganska snart för hon har ju fortfarande rätt till det. Gillar annars fokuset på hennes panikattacker som känns realistiska och att hon redan verkar vara på god fot med Lola.

Riverdale 5×04 ’purgatorio’
Är glad för att ett tidshopp har skett för det känns som karaktärerna passar bättre in i rollerna som 25-åringar. Har väl egentligen alltid gjort. Känns redan som Toni kommer ha en bredare handling den här säsongen än tidigare och inte bara agera som Cheryl’s flickvän, kul. Sjukt att Kevin och Fang’s varit tillsammans i mer än sju år men också fint. Katy Keene referenserna !!! Hoppas några KK karaktärer dyker upp i säsongen men kanske främst Katy. Älskar att Jug är en plågad författare med skrivkramp. Lite störande att alla rusar hem så fort Archie ringer när alla förutom Jug sket i deras 1-års plan.

Legacies 3×04 ’hold on tight
Lite trött på att Hope’s handling är så centrerande runt Landon nu för tiden. Gillar absolut honom och även Hope och Landon tillsammans men till en lagom dos. Nu tar det nästan över och jag bryr mig inte så pass mycket. Ännu tröttare än jag förstås på Necromancer, värdelöst monster.

You may also like

3 kommentarer

  1. Hej!
    Vart någonstans kan man se 9-1-1 säsong 4 och Chicago Fire s.8 och Chicago PD s.7?
    Mvh Rebecca

  2. Okej då försöker jag kommentera för en tredje gång då, dumma telefon som kopplar ut internet haha:

    Jag håller med dig angående Zoey’s Playlist. Jag saknar det mörka sorgsna som var förra säsongen även om vi fick det med detta avsnitt när det gäller Simon eller ja alla på kontoret egentligen även om dem inte vågade säga något rakt ut (verklighetstroget dock det där mötet) Något som jag längtar efter att se är en mer seriösare Tobin tror den karaktären bär på mycket tankar och känslor som han egentligen inte visar även om vi fick se ett litet smakprov på det här.

    1. Ja, Tobin känns som en intressant karaktär men som vi egentligen inte vet så mycket om så det ska bli spännande att se en seriösare sida av honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.