Veckans tv v.6

Good trouble 2×14 – In Good conscience

Jag är så kär i Jamie så jag får ont i magen. Hoppas Callie och Jamie bara kan få stanna i ett stabilt förhållande ett tag, det där med ringen kommer ändå komma på tal om några avsnitt. Skönt att Joey och Alice äntligen har gjort slut, har aldrig gillat Joey så jag bryr mig inte direkt men var inte anledningen lite lame? Hoppades att de skulle droppa Evan då jag börjat gilla Mariana tillsammans med Raj nu men det verkar inte vara planen. 

Skam france 5×05 – Le temps de s’habituer

Jag har aldrig fattat varför folk gillar franska killgänget så mycket? Det som är bra den här säsongen är att Arthur är väldigt ärlig och vågar berätta om vad han går igenom direkt, han väntar inte veckor för att öppna upp sig. Problemet är bara att det känns helt onödigt för hans kompisar agerar ju helt tvärtom? Gillar Alexia alla fall, men känns som han kommer råka sabba det. 

All American 2×11 – crossroad 

Förväntade mig inte att gilla ett avsnitt som nästan bara handlade om Spencers operation så här mycket men det var intressant. Är väldigt trött på Coop och hela gäng-dramat, det har ju verkligen gått helt överstyr nu. 

Legacies 2×12 – Kai Parker screwed us

Kanske seriens bästa avsnitt, kändes som ett tvd-avsnitt, dels då kanske för att Kai var med. Så Kai dök äntligen upp och är i ett enda avsnitt den bästa villain serien någonsin haft. Det visar väl bara att de verkligen borde köra mer på att ha riktiga människor som sin fiender istället för monster med dåliga effekter. 

Riverdale 4×12 – men of honor 

Hur är det möjligt att alla människor i Archies liv (förutom hans föräldrar) är kaos? Hade hoppats att Freds bror alla fall inte skulle föra in folk som vill döda i hans hem men såklart inte. Hiram är säkert inte ens sjuk. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.