Veckans tv v.51

Shameless 10×06 – Adios gringos
Kul att V åkte hem till sin mamma. Känns som det var riktigt länge sedan man såg henne, har hon ens varit med sen säsong 5? V och Kevin har förövrigt en handling den här säsongen som känns som Shameless i de tidigare säsongerna och jag gillar verkligen det. Annars så blev även Mickey frisläppt det här avsnittet vilket var skönt. Bättre att ha både Ian och Mickey på utsidan.

Wtfock 3×10 – Ander onderwerp. Oké? (säsongsavslut!)
Jag tycker fortfarande att det finns några smådetaljer de borde ha löst innan de avslutat säsongen men det är möjligt att de tar det vidare till nästa säsong som de gjorde med Zoe den här säsongen. Gillade att deras återförenings scen var mitt på dagen i Sander’s skola. Hans konst är ju hans safeplace på många sätt så kanske inte så märkligt. Att Zoe och Senne var tvungna att göra slut kändes onödigt med tanke på hur bra de byggt upp Senne den här säsongen men får se hur det byggs vidare. Slutscenen var perfekt!

Good trouble 2×09-10 – Nochebuena / A very coterie christmas
Åh! Det här avsnittet fick mig verkligen att sakna The Fosters så mycket. Hoppas att folk från familjen ska vara med oftare, de avsnitten är alltid lite bättre. Dock det här med att alla i familjen dejtar varandra känns ju lite dumt. Jamie är alltså tillsammans med Callie, Jude dejtar Jamies lillebror och Jamies lillasyster är gift med Brandon. Alla är fina tillsammans och så men det kommer ju bli så pinsamt om de gör slut. Ringen som Jamie hade var ju så uppenbart till hans ex-flickvän med tanke på att hans mamma från ingenstans nämnde henne. Så glad för Jesus och Emma!

Vår tid är nu 3×08 – Framtiden (säsongsavslut!)
Ursäkta men om Calle och co. ska närma sig 50 hur gammal är då inte Ethel? Och jäkligt fräscha 50-åringar också, ser ut som 25. Vet produktionen inte om att det finns smink eller? Extremt trött på John så ska bli skönt att inte se honom nästa säsong. Är väldigt svag för Gustaf och Peters syskonrelation så gillade deras scener väldigt mycket. Så glad för Maggan och att hon får ha en betydande roll i politiken vilket är vad hon förtjänar.

Blank 3×08 – Det er ikke så farlig (serieavslut!)
Säsongsavsluten känns alltid så rushade i Blank och jag gillar verkligen inte det. Fint med slutscenen med att man fick se Ella, Zehra, osv. men det var väl ungefär det jag gillade med hela avsnittet. Ska tydligen inte komma en fjärde säsong och även fast jag verkligen gillade de två första säsongerna så kommer jag inte direkt sakna Blank.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.