Veckans tv v.50

Shameless 10×05 – Sparky
Fint att ha Ian på utsidan igen då en av anledningarna till varför jag tycker om shameless så mycket är just Ian och Lip’s syskonrelation. Det var länge sedan men wow, vad jag gillar Kevin’s handling den här säsongen hittills. Mycket för att det verkligen känns som att manuset likväl skulle kunna vara från de fyra första säsongerna!

Wtfock 3×09 – Je bent gewoon zijn volgende obsessie
Jag fattar ingenting just nu. Det finns för många lösa trådar för att nästa avsnitt verkligen ska vara det sista i säsongen om deras plan inte är att vi faktiskt ska få en Sander-säsong längre fram, känns inte helt omöjligt. Får en så bra känsla av Robbe’s pappa vilket förstås gjorde att jag fick lite ont i magen över slutscenen även fast jag fattar grejen såklart.

Vår tid är nu 3×07 – Nedräkningen
Oj vad de har dragit ut på att Nina och Calle ska bli tillsammans igen vilket känns onödigt för det var väl ingen som inte trodde att de skulle sluta upp tillsammans? Skönt att Kristina har lyckats ta sig hem nu också men lär väl bli något drama med John ändå nu när han verkar veta vart hon bor.

Legacies 2×08 – This christmas was superisingly violent
Visst är det Damons bil som Lizzie körde? så fint! Såklart att Landon valde Hope, det var väl aldrig varit någon tvekan om saken vem han har varit mer kär i av henne och Josie.

Blank 3×07 – akkurat som jeg trodde
Känner ingen Andreas, har han varit med i någon annan norsk serie? Markus problem är ju att han vill att allt ska vara som förut. Borde han inte kanske börja plugga istället tänker jag? känns som de skulle passa honom bättre. Skönt med ett Fredrik-fritt avsnitt, han var ok i början men sen blev han bara jobbig.

Lik meg 3×07 – Snakke med deg (säsongsavslut!)
Tycker allt löste sig för snabbt. Okej, hela grejen med Samuel för de var ju uppenbart i förra avsnittet att han mest bara hade varit sur men kommit över det för det gör man om man är en bra kompis men när Emir också bad om ursäkt uhm va? Slutet med Oda var väntat men fint. Har ingen aning alls om vem nästa säsong ska handla om, de har gett tydliga hintar om det i tidigare säsonger men inte alls i den här. Kanske Samuel?

Riverdale 4×09 – Tangerine
Förlåt men det är så uppenbart att Jug inte är död på riktigt. Det är som att ingen kan bete sig nu nä Fred är död, han var den sista stabila karaktären kvar i Riverdale, seriöst. Måste allt vara så överdrivet jämt, orkar inte. Archies mening med livet är att låsas att han är superhjälte eller vad? Oklart.

Castle rock 2×09-10 – Caveat emptor/Clean (säsongsavslut!)
Gillade easter ägget (från s1) som bekräftade att Henry är försvunnen. Sedan tyckte jag om att de kopplade ihop slutet som en ingång till Misery, med att Annie börjat läsa böckerna. Skådespelet den här säsongen har varit extremt bra som i förra men har varit så besviken på handlingen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.