Veckans tv v.5

Shameless 9×09 – Boooooooooooone! 
Hade ändå hopp om Debbie eftersom hon varit ganska normal hela säsongen men det vände ju väldigt hastigt. Man är ju lite sjuk i huvudet om man inte låter Liam komma in i huset? Han är ett barn!? Hur många år var det dessutom inte som Fiona och Lip alltid hade ansvaret? inte tusan höll dem på sådär mot henne.

Good trouble 1×04 – Playing the game
Kändes så uppenbart att Raj skulle börja få upp känslor för Mariana bara för att hon är är snäll mot honom. Känner igen hela hans karaktär så mycket, existerar många sådana män. Så 99% att det inte kommer att bli besvarat av henne. Pepp på nästa avsnitt med Stef och Lena!

Druck 2×06 – Perfectly Wrong
Tycker verkligen om att relationen mellan Alex och Mia går så långsamt fram. Att det inte är speciellt fokuserat på passion utan att de ofta valt att lyfta fram dialogen istället även fast de också visar tydligt att de har känslor för varandra såklart. Får rent av panik av Jonas, vad håller han på med?! tror dessvärre inte det kommer lösas fören man får en närmare titt genom Matteos POV. Ang Kiki, jag är egentligen helt för att man ska välja sina kompisar över sin partner MEN i detta fall undrar jag om det i längden verkligen kommer att vara värt det. Kiki är inte ens en så bra kompis, varför kämpa så hår för det? Du har Hanna.

You’re the wost 5×04 – what money?
Slutet var jobbigt att se men vill man ge folk panik så är det väl en bra scen antar jag. Har någon känsla av att Gretchen kanske kommer dö i slutet eller är det för brutalt? de kan också ha valt att bygga upp det sådär men att det kommer att vara något helt annat. Älskade att Lindsey var så bra på nya jobbet.

Roswell, New mexico 1×03 – Tearin’ Up My Heart
Haha, TVD i bokhyllan. Vad fin relationen mellan Isobel och hennes man är men måste vara så sjukt frustrerande när hon inte berättat för honom medans Max ska berätta för Liz fast dem inte ens är ett par? Alex pappa är the worst. Fy vad bra serien har byggt upp alla relationer, är redan så engagerad i alla karaktärer.

Crazy ex-girlfriend 4×12 – I need a break
Skönt att Rebecca kom till något slags insikt om att gå tillbaka till terapin samt att börja med medicin. Tycker annars serier trotts att de kanske lyckas diskutera psykisk ohälsa bra sällan tar i en diskussion om medicin. Anser absolut inte att man måste medicineras, olika metoder passa olika människor men det kan ändå vara viktigt att diskutera. Gillar hur Nathaniels karaktärsutveckling börjar synas så tydligt nu. Igenkänningen med Greg när de befann sig på vattenlandet, dör.

Riverdale 3×11 – The Red Dahlia 
Tyckte att det här avsnittet var ganska bra. Har nästan börjat gilla Hal men han passar nog rätt bra inspärrad ett tag så att Betty får komma och prata när hon själv vill. Tyckt att Jug’s karaktär varit lite svalare den här säsongen så gillade att han i stort sett var lead i veckans avsnitt.

Legacies 1×09 – What was Hope doing
Har det hintats om att Rafael har känslor för Hope tidigare så har jag i så fall missat det. Tyckte att det kom från ingenstans. Gillade aldrig triangeldramat i tvd så lär inte gilla att se det här heller. Lär säkert sluta upp med att Rafael och Hope blir main-paret eftersom han nu fått för sig att stänga sina känslor inne på grund av hans relation med Landon.

All American 1×11 – All eyez on me
Herregud vad alla är på Jordan. Såklart han har bättre förutsättningar än de andra men han är heller inte mallig om det så tycker kanske vissa personer kan lugna ner sig lite även om det såklart är orättvist. Tycker Billys pappa är så hemsk, gör allt för att trycka ner Jordan men han kanske tror att det i längden hjälper i spelet? jag vet inte. Shippar Asher och Olivia något.

How to get away with murder 5×11 – Be the Martyr
’look how great I turned out’ lol, bra att ha självinsikt, osv. Tycker inte att Nates handling kring sin pappa är speciellt intressant att följa för att vara helt ärlig vilket är synd då serien var så fruktansvärt bra en gång i tiden.

Andi Mack 3×10 – The Quacks
Åhh Marty! Hade inte insett att jag saknat honom fören han dök upp. Aldrig gillat Walker speciellt mycket så om det betyder att han är borta ur serien så gör det inte så mycket för min del. Jonah och Libby var ju väldigt gulliga. Och åter igen när ska de ta upp det som stod på lappen? känns som 100 år sedan.

Manifest 1×13 – Cleared for Approach 
Mest förvirrade i hela avsnittet var ändå att Zeke nämnde att han var 15 när hans syster dog vilket var 2006. Men när han försvann 2017(?) stod det på saknad person-lappen att han var 36. what?

The big bang theory 12×14 – The meteorite manifestation
Älskar att de lyckas göra nästan ett helt avsnitt kring att någon är förskylld och ändå lyckas bygga upp det bra. Tyckte det här avsnittet var väldigt kul faktiskt. ’Do we know them?’ ’Yes’ ’yeah, but do we really?’

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.