Veckans tv v.5 /2021

9-1-1 4×03 ’Future tense
Så spännande att snart få reda på Buckley’s familjehemlighet. Får någon känsla att Buck kanske är adopterad. Eller så handlar det om något form av trauma, som han har förträngt. Hela inslaget med att Eddie var rädd för Hildy var kul. Hoppas Vanessa Marano’s karaktär blir återkommande under säsongen men det känns troligt.

911: lone star 2×03 ’hold the line’
Gillade verkligen dynamiken mellan T.K och Buck. De är ju på många sätt lite samma typ av karaktär så inte så konstigt att de till slut kom bra överens. Går även att dra en del paralleller mellan T.K & Carlos / Buck & Eddie. Älskade att T.K trodde att Buck hade flörtat med honom. Fint att hela teamet hjälpte till att rädda Hen och Owen i slutet.

Zoeys playlist 3×04 ’Zoey’s Extraordinary Employee’ & 3×05 ’Zoey’s Extraordinary Trip
Aiden känns ungefär som Adam gjorde i Jane the virgin. Inte helt övertygad om det kommer bli mer än vänskap mellan dem däremot. Gillar honom alla fall och ska bli spännande att se mer ut av honom under säsongen. Kul att Simon börjar få en egen handling istället för att bara vara ett kärleksintresse till Zoey, ska bli intressant att se fortsättningen.

All american 3×03 ’High expectation’
Minns inte ens varför Jordan är sur på Spencer men känns ju långdraget. Är det bara för skolbytet? Skönt att Asher redan har öppnat upp för Olivia om sommaren. Han verkar inte ha varit otrogen alla fall (tack!). Det som återstår är mer vad hon har gjort. Jag antar att det är kopplat till hennes missbruk och att Spencer kanske råkat se något.

Druck 6×08 ’Lichtjahre entfernt
Vad onödigt det känns att KM tydligen har chattat med andra samtidigt som hon dejtat Fatou, vad är ens poängen med det? Känns kanske inte så bra att börja hela relationen så. Annars ett ganska tråkigt avsnitt, tyvärr. Blir förvånad om Ismail inte är nästa säsongs huvudroll. Känns som de byggt upp för det hela säsongen så hoppas det stämmer. Alternativt att det skulle kunna bli Connie vilket är ett lite mer vågat val men skulle också vara intressant.

Skam France 7×03 ’Au pied du mur
Det kändes på något sätt ganska väntat att meddelandet skulle ha blivit raderat av flickvännen. Det gör det ju värre sen när allt kommer ut för de kommer det att göra förr eller senare. Tiff och Max är så fina tillsammans. Skönt att han är öppet ute som trans redan för då lär det alla fall inte vara något drama kring det senare under säsongen. Älskar hbtq fokus (som ni vet) men vad jag älskar mer är när det bara läggs upp så naturligt och känns som att det är fallet här än så länge.

Riverdale 5×03 ’graduation
Trevligt att se ett avsnitt som nästan känns som en vanlig dramaserie, händer tyvärr allt för sällan. Ville nästan gråta lite av att ha Fred där i 2 sekunder även fast det egentligen var en flashback från säsong 2. Tror Riverdale kan må bra av ett tidshopp. Kommer sakna FP men fattar beslutet från Ulrich till fullo. Att Archie vill joina militären känns rimligt för hans karaktär, nästan märkligt att det inte kommit på tal tidigare. Såklart Jug är den enda som håller avtalet om att ses ett år senare.

Legacies 3×03 ’The musical!
Hello brother! Förväntade mig att det här avsnittet skulle vara skit men gillade det. Älskade att alla ville spela Damon istället för Stefan (rätt). Såklart Landon gillar Stefan mer, vem är förvånad. Tyckte alla sångnummer var bra och handlingen utanför musikalen var kul + förvånansvärt bra monster. Däremot sjukt trött på Necromancer. Och Carolines röst när Lizzie läste sitt brev, dör!

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.