Veckans tv v.49

Shameless 10×04 – A little Gallagher goes a long way
Jag gillar inte riktigt avsnitten där Frank får så mycket fokus så hade svårt att till fullo tycka om hela upplägget. Gillade däremot att Tami kom hem redan nu för jag tror att det är bra för Lip att ha personer som genuint bryr sig om honom i närheten plus att Ian blir frisläppt nästa avsnitt.

Wtfock 3×08 – Zo rap ben je van mij nog niet af
Det här med att jag gillar Senne nu, tycker verkligen om vad de har gjort med hela hans karaktär för det känns så totalt oväntat, gillade inte ens honom så mycket förra säsongen? Gillar att Sander verkade klicka rätt bra med Milan för det känns ändå viktigt. Robbe och Sander känns bra för varandra för övrigt men deras kommunikation måste bli bättre vilket kanske är enklare nu när Robbe vet om Sanders psykisk ohälsa. Jag förstår inte helt varför han valde att dölja det. Annars avskyr jag verkligen Britt, hon känns så orimligt kontrollerande.

Vår tid är nu 3×06 – Almarna
Tror min favoritrelation i hela serien är Gustaf och Peters, den har ju inte alltid varit så stabil men de kan ibland ha så otroligt fina scener men är svag för syskonrelationer i serier överlag så. Så ledsen för Roos då jag alltid har gillat honom men det kändes tyvärr ganska väntat att alla hans skulder skulle leda till det där. Vart är Calles barn btw?!

All american 2×08 – Life goes on
Gillar verkligen Olivia och Asher tillsammans. De känns som ett par som kommer kännas som det stabila paret längre fram, inte så mycket drama vilket kan vara skönt. De är helt ärligt de enda paret i hela serien som jag faktiskt gillar och som jag bryr mig om att är tillsammans så vore ju såklart fint om det håller.

Legacies 2×07 – It will be all painfully clear soon enough
Känns verkligen som har Lizzie håller upp hela serien just nu, påminner om Caroline från tvd på så många sätt vilket kanske inte är så märkligt, det är hennes mamma trotts allt.

Riverdale 4×08 – In treatment
Att ungdomarna får gå till en professionell psykolog nu känns bra och kan nog verkligen hjälpa dem att börja agera lite normalare. Tror det här är det bästa som hänt under hela säsongen och det kändes verkligen nödvändigt. Skönt att psykologen dessutom känns som en helt normal karaktär.

Blank 3×06 – Det eneste jeg vil
Det är inte så konstigt att det är jobbigt för Markus att be Fredrik om ursäkt när han uppenbart också har känslor för Ida. Visst han kan be om ursäkt men hur genuin är egentligen en sådan ursäkt? inte alls. Problemet är mer om han går all in och låter sina känslor gå före vänskapen så kommer det leda till större problem än vad han har nu.

Lik meg 3×06 – Hjelp
Har verkligen gillat Erik innan men vet inte vad han håller på med just nu. Det känns mest som att han har aggressionsproblem och det kommer inte bli bättre fören han får hjälp. Vet inte hur de har tänkt lösa det på ett avsnitt.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.