Veckans tv v.48

Shameless 10×03 – Which America?
Hur länge är Mickey straffad för och är det fortfarande för hela grejen med Sammi? Man har ju alltid vetat att Ians straff inte skulle vara så länge men det verkar alltså bli ännu kortare. Tror det kan vara skönt för Lip att ha Ian ute också, inte direkt som att han får stöd från någon annan i familjen. V och Kevins handling den här säsongen känns förresten som något som lika gärna skulle kunna ha varit deras handling i någon av de tidigare säsongerna och det är ganska fint.

Wtfock 3×07 – Ik heb het verpest. Ik weet het.
Kemin mellan Robbe och Sander är helt otrolig, bland det bästa jag någonsin har sett. Annars verkar homofobin vara en väldigt röd tråd i säsongen och jag gillar ändå det. Trotts att samhället blir mer och mer accepterande kring hbtq+ (Belgien är likt Sverige ett av de fem säkraste länderna att leva i som hbtq-person) så är ju långt ifrån alla det och ibland kan det till och med handla om att folk man känner inte är det. I Robbes fall är det en av hans kompisar.

Vår tid är nu 3×05 – Hemkomsten
Seriöst John, tre år senare och du har alltså blivit värre än innan. Jag undrar hur det ens är möjligt men det var det tydligen. Jag vet inte men att förbjuda någon att läsa en bok låter för mig alla fall som en sektledare men det är kanske normalt att tvinga någon riva ut alla sidor ut en bok. EH NEJ! Något lite trevligare är att Gustaf är tillbaka. Maggans handling var väldigt kort i det här avsnittet men känns väl som att hon och Lilly är tillsammans nu? yey!

All American 2×07 – Coming home
Jag kanske bara är hemsk men jag har aldrig känt speciellt starkt för Corey så jag regerade inte så mycket alls över hans öde. Det var jobbigt att se Spencers reaktion såklart men inte direkt som att det kommer vara jobbigt att se nästa avsnitt. Billys ursäkt till att han var otrogen, snälla make it make sense, jag orkar inte!?

Blank 3×05 – positiv vibe
Herregud när Markus skulle prata svenska, värsta jag någonsin har hört men scenen i sig var fin. Gillar verkligen hans relation med Ida men förväntade mig att hon skulle känna att hon bara rebound vilket väl i sig inte är så konstigt att hon kan tro.

Lik meg 3×05 – kompiser
Det var så jobbigt att se Erik med sina nya ’kompisar’ för det kändes så uppenbart att de tog kontakt med honom för att han alltid låg i underläge. Kanske att det var bra att det blev kaos tillslut för annars skulle det väl bara fortsatt så i en evighet.

Castle rock 2×7-8 – The world/Dirty
Så kul att se Bill för en liten stund igen men jag antar att det är en helt annan karaktär än hans roll i första säsongen men kan ha fel förstås med tanke på att han inte åldras å allt det där. Annars är jag totalt ointresserad att följa själva kulten, känns som de försöka trycka in två handlingar i en när det antagligen skulle funkat bättre om de valt att bara fokusera på det eller bara fokusera på Annie.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.