Veckans tv v.46

Shameless 8×02 – Where’s my meth?
Det känns än så länge som att det för mig kommer vara Lip’s säsong den här säsongen. Det tycker jag är skönt då han alltid (förutom de två senaste säsongerna) varit den där karaktären jag kan förlita mig på att ändå beter sig när alla andra går till botten så skönt att ha honom tillbaka! Gah, vad jag avskyr Debbie just nu. Jag vill verkligen bara att Neil ska dra från henne, han förtjänar bättre. Så jäkla uppfriskande att se Frank jobba, lär väl hålla högst en säsong visserligen men kul så länge det varar 😉

How to get away with murder 4×08 – Live, live, live
Jag förväntade mig att antingen vara helt hjärtekrossad eller väldigt lättad efter det här avsnittet men jag befinner mig helt ärligt i något mellan läge just nu. Lättad över vem som blev skjuten då jag vid det här laget nästan var helt säker på att det skulle vara Connor och det skulle bara kännas jättejobbigt. Inte så orolig över Connors liv gällande att Dominic hörde hans samtal, tror mer att han kommer vända det han hört emot dem alla senare och skapa drama. Såklart Asher skulle bli skyldig till skjutningen, har röde ju vapnet. Lite kul att han blir tagen den gången han faktiskt är oskyldig dock. WOW, scenen med Annalise och hela förlossningen! Viola Davis är verkligen en av världens bästa skådespelare. Värd alla sina Emmy och Oscars nomineringar (& vinster) minst sagt.

Riverdale 2×06 – Death proof
Wow, vad Betty är igång just nu! Like it. Skönt att det inte behövdes stressas speciellt mycket över Jug och Betty, vet helt ärligt inte om jag hade orkat. Avslöjandet av Sugerman, ehhhm jaha!? don’t trust the teachers I guess. Kändes ganska menlöst då ingen direkt hade relation till honom ändå.

Vår tid är nu 1×07 – Kräftskivan
Alltså vilket svin Gustaf är, blir galen på hela hans sett att vara !!! Dels hela grejen med Susanne, ugggh. Okej, om han liksom försökte ta reda på saker för att han bryr sig om sin bror men det var verkligen aldrig därför. Han bryr sig ju inte om folk, totalt empatilös … Sedan hela grejen med facket och att dra in någons sexuella läggning i det hela, idiot! Förstår att det var en annan tid och allt de där men jag blir verkligen helt galen på att de ens någonsin varit på ett annat sett än nu. Hade på känn att Calle och Nina skulle återförenas igen så det var fint. Tror det kommer ta längre tid för dem att verkligen sluta upp tillsammans  med tanke på vad som hände i slutet med hans mamma 🙁 stackars Calle. Känner en enorm påbörjande karaktärsutveckling för Stickan också, gillade verkligen honom i det här avsnittet.

Crazy ex-girlfriend 3×06 – Josh is irrelevant
Det kändes väldigt väntat att Rebecca skulle få en borderline diagnos. Jag tycker alltid att det är bra när psykisk ohälsa uppmärksammas och nog extra mycket med just borderline då jag inte kan komma på en enda serie där någon haft det. Väldigt få filmer också helt ärligt. Att folk är deprimerade, har ångest och är bipolära slängs ju fram ganska ofta nu mera så intressant att få sätta sig in i en diagnos jag själv vet väldigt lite om.

The Mindy projekt 6×10 – It had to be you (SERIEFINAL!)
Ursäkta men skandalen att Peter inte var med i SERIENS SISTA AVSNITT!? inte ok.  Annars tyckte jag att avsnittet i sig var bra men kanske lite svagt för att vara ett avslut på en hel serie. Som väntat så  blev det ett Mindy + Danny slut vilket jag tyckte om – motsatser som matchar.

You’re the worst 4×12 – Like people (4×13 ska ha släpps samtidigt men finns inte ute än så skriver om det nästa vecka)
Sjukt att jag nyligen har funderat på vart Jimmys granne håller hus så dyker han upp i det här avsnittet. Lindsay har ju verkligen växt den här säsongen vilket har varit fint att se. Var glad att hon sa åt Boone även fast det lite är att gå bakom ryggen på sin bästa vän men hon gjorde det ju för att hon trodde att det skulle vara bäst i längden plus när ett barn är inblandat så blir det svårare vilket hon verkar fatta.

Smilf 1×02 – 1,800 filet-o-fishes & one small diet coke
Tycker om att de hintar om att hon haft någon form av ätstörning. Särskilt när det tyder ganska mycket på Bulimi då det cirkus aldrig uppmärksammas. Annars tyckte jag att det här avsnittet var sämre än första även fast det verkligen finns mycket potential fortfarande.

The big bang theory 11×08 – The Tesla recoil
Blev inte speciellt långvarigt för Raj men förvånade det någon? ja, inte mig alla fall. Annars var det här nog det tråkigaste avsnittet på säsongen hittills, hände inte mycket.

Andi Mack 2×04 – Mama
Gillade flashback-scenerna och hoppas verkligen att de kommer fler sådana i framtiden. De hade verkligen lyckats göra så att Bex såg ut som en tonåring också. Fint att se hela vänskapen mellan Cyrus och Jonah men jag undrar nästan om de bygger upp de så mycket för att Cyrus ska få för sig att Jonah gillar honom mer än som vän. Är såklart för att de skulle köra på en bixsexuell-story på Jonah men det känns inte så troligt.

This is us 2×08 – Number one
Smart att lägga hela fokuset på Bara Kevin i det här avsnittet. Har sett att  avsnitt 9 och 10 heter number two & number three så ja, de lär väl ha samma koncept då. Kevin är ju helt klart väldigt ostabil just nu men jag gillar honom mest av alla syskonen, alltid gjort. Kan inte relatera till de andra alls medans han åtminstone  har delar som jag verkligen kan känna igen mig i så tycker ändå att det är roligast att följa honom. Kan tilläggas att jag var jätteirriterad på Jack det här avsnittet men mycket för att jag inte kan relatera till stränga föräldrar så jag blir lite obekväm över ens tanken att föräldrar kan skrika åt en …

You may also like

7 kommentarer

    1. Jag tycker Riverdale är sämre än någonsin just nu :/ hoppas jag får känslan tillbaka. Alltid gillat serien innan nämligen.

    1. Ja, det är en bra serie 🙂 i synnerhet de tre första säsongerna som är väldigt bra. Resten är bra också såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.