veckans tv v.44

Riverdale 2×04 – The Town That Dreaded Sundown
Archie är så jäkla jobbig just nu !!! Lugna dig, så uppenbart att situationen bara blir värre om man håller på sådär men han verkar ju vara för osmart för att tänka klart just nu. Försöker lägga hela mitt fokus på Betty och Jug just nu, känns ändå mer odramatiskt även fast deras handling också drar koppling till hela grejen med black hoodie såklart.

How to get away with murder 4×06 – Stay Strong, Mama
AHSER, WTF!???? gillar verkligen honom men det där var ju super creepy. Förstår varför han blir arg såklart men det blir så tvådelat när han gör en sådan grej. Fint att se Connor jobba med Annalise igen, han verkar må bättre och börjar bli sig själv igen – tack och lov för detta!

You’re the worst 4×10 – Dad-not-dad
Jäklar vad de här kändes som ett utfyllnings avsnitt som ledde ingenstans. Jag antar att det enda som kommer att ha betydelse för framtiden är att Boone antagligen kommer att få reda på det Gretchen gjort med hans ex-fru och det lär väl resultera att de gör slut så att hon kan bli tillsammans med Jimmy igen. Förutom det gillar jag verkligen när Becca och Lindsay teamar ihop sig och känns som riktiga syskon för en gångs skull.

Crazy ex-girlfriend 3×04 – Josh’s ex-girlfriend is crazy
Nu har Rebecca gått fullt galen alla fall. Var så glad att Greg fick nämnas i det här avsnittet och inte bli helt bortglömd fast han inte är med i serien just nu men att det skulle leda till hans pappa? uuugh, bara nej tack. Tycker så synd om Josh just nu, att hon drar in hans familj är bara sjukt lågt och respektlöst. Det här avsnittet måste ju nästan vara det enda helt utan musikalnummer någonsin. Vet att det var ett i slutet men känns knapps som att den gills.

Vår tid är nu 1×05 – Källarmästaren
Alltså arghhh, vad hemska alla de där kriminella männen är. Jag hoppas att de råkar dö (eller alla fall blir straffade under en lång tid) så att de inte blir så stort fokus på dem nästa säsong. Och alla som ifrågasätter Peter i hur han sköter restaurangen, ursäkta men eeeeeeh? ja, han följer lagen men okej jäkla nötter. Calle’s överdramatik alltså, men typisk kill-beteende eller så har jag bara råkat vara tillsammans med the drama kings men suckade verkligen högt för att jag kände igen det.

The big bang theory 11×06 – The proton regeneration
Är det inte lite snabbt att redan tänka på en vasektomi? Inte bara tänka förresten, att faktiskt till och med utföra en. Jag är inte stormförtjust i hela handlingen kring Bernie’s graviditet så är helt okej med att hon ville att Howard skulle göra en. Hoppas inte Penny får för sig att hon är redo att skaffa barn nu bara för att hon var bättre på att passa än väntat.

Andi Mack 2×02 – Chinese New year
Gillar att det hittills varit mycket fokus på Buffy och Cyrus vänskap även fast de såklart hade moments förra säsongen också. Bra att lyfta upp fokuset på andra kulturers högtider. Jag gillar Bowie jättemycket men tror att det kan bli intressant om det faktiskt är så att det finns någon annan man i Bex liv.

This is us 2×06 – The 20’s
Gillade verkligen själva 2008 fokuset. Ändå fint på något sett att se dem alla i ett stadie i livet där de kanske inte riktigt hittat sig själva än. Skönt att veta att Miguel inte försökte med Rebecca direkt efter att Jack dött alla fall så det kändes lite mer okej även fast jag inte gillar själva grejen fortfarande.

The Mindy project 6×08 – Doctors without boundaries
Det här avsnittet var förvånansvärt roligt. Förtränger nästan alltid att detta är en komedi men ibland ploppar roliga avsnitt helt plötsligt upp. Ännu mer hintar mot Danny, så han lär ju vara med nästa avsnitt eftersom Jeremy lär berätta att hans mamma har cancer.

Superstore 2×06 – Health fund
Tate var något extra det här avsnittet minst sagt. Viktigt att ta upp hälsosystemet i usa som ju verkar så överdrivet dyrt vilket de också nämner här såklart.

The good place 2×07 – Derek
Det bästa i hela avsnittet var att Jason Mantzoukas hade en gästroll !!! Förutom de så verkar ju Michael vara avslöjad nu så vi får se hur det går med den men inte fören i Januari 😉

You may also like

5 kommentarer

  1. Stör mig så mycket på Bettys mamma också som gör precis samma sak. Hon triggat ju igång personen mer än lugnar ner den. Gillade inte alla detta avsnitt det enda jag gillade med det att vi fick se mer Kevin, gillar honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.