Veckans tv v.43

How to get away with murder 4×05 – I love her
Älskar det faktumet att trotts att Sam varit död sedan första säsongen så har han varit med i något avsnitt i varje säsong hittills. Önskar att de ska kunna göra något liknande med Wes men jag tror inte att det kommer hända, tyvärr. Aldrig ens tänkt tanken att Frank skulle kunna vara pappan till barnet men nu är jag väldigt osäker. Börjar verkligen gilla terapeuten så hoppas inte att det kommer fram att han är ond eller något sådant. Wiiie, bekräftat att Asher lever nu alla fall men är misstänkt? whuuut. Detta fick mig rätt säker på att det är någon annan är Connor också så hoppas verkligen det även fast han varit as jobbig hela säsongen. Förhoppningsvis har det mycket med hela situationen att göra och att han nog blir lite bättre om han nu är tvungen att hjälpa Annalise.

Riverdale 2×03 – The Watcher in the Woods
Åh, Archie lugna dig lite. Så jäkla överdramatisk hela tiden och ”red cirkel” = super töntigt! Det kommer bara leda till mer trubbel för dig men det verkar du inte fatta såklart. Gillade att Kevin fick vara så fokuserad i avsnittet eftersom han nog aldrig riktigt fått vara det innan, mer fokus på alla karaktärer. Intressant med Jughead på sin nya skola också även fast jag inte älskar att han blir tvungen att umgås med alla andra Serpents. Bara jag som tycker att Jug och Betty fått mycket bättre kemi? jag tyckte det var ett problem förra säsongen nämligen.

Vår tid är nu 1×04 – förlovningen
Vilket kallt bemötande av mamman gällande förlovningen. Tycker Peter var fantastisk i det här avsnittet, har gillat honom innan också men nu visade han verkligen vem han var. Calles mamma var också riktigt otrevlig mot Nina helt utan anledning, lugna dig lite kanske och döm inte utan du känner människan. Hatar sådant där men folk är ofta precis sådär och sätter upp förutfattade meningar fast de egentligen inte har en aning. Åh Gustaf, inte tyckt synd om honom innan men gjorde verkligen det nu. Tror det hela dock kan göra att Gustaf och Peter’s relation blir bättre men det är väl det enda bra som faller ut från det.

You’re the worst 4×09 – Worldstar!
Fint att se Lindsay och Becca vänskapliga med varandra. Annars är det mest att de bara klagar på varandra vilket kanske blir lite uttjatat i längden. Jimmys hämnd-spel är så jobbigt att titta på, tycker han själv att det ens är smart? skulle Gretchen böna och be bara för att hon såg honom med någon annan? eller ja, kanske förresten.

Crazy ex-girlfriend 3×03 – Josh is a liar
Så otroligt skönt att alla redan börjar få reda på så mycket om Rebeccas förflutna för det trodde jag verkligen skulle dröja ett bra tag. Jag tyckte så synd om Josh när hon njöt av att hans vänner trodde att han ljög. Jag är okej med att hon och hennes vänner går emot honom men inte hans egna men med tanke på slutet av det här avsnittet så lär det lösa sig snart.

The big bang theroy 11×05 – The Collaboration Contamination
Att de kör tips från en barnuppfostrans bok på Sheldon var rätt kul. Så töntigt av honom att bli svartsjuk för att Amy jobbar med Howard, vad skulle rimligtvis kunna hända? ganska oklart. Älskar faktumet att Raj beter sig likadant. Raj och Howars relation blir ju kanske a bit to close sometimes men de har också den bästa relationen i hela serien (alltid haft) så det är okej.

Andi Mack 2×01 – Hey, Who Wants Pizza?
Alltså den här serien, wooow!  Började nästan gråta när Cyrus berätta för Buffy att han gillade Jonah för hela upplägget när han berättade det kändes så himla naturligt och äkta. Det kommer såklart bli svårare att berätta det för Andi eftersom hon också gillar honom men tror hon kommer ta det helt okej när det väl händer. Bowies frieri till Bex var jättegulligt men jag anade att hon inte skulle vara lika pepp inför att gifta sig som han är.

The Mindy project 6×07 – Girl gone wild
Länge sedan det var ett avsnitt all about Mindy känns det som så det var lägligt med det här avsnittet. OJ, vilken hint riktat mot Danny i slutet men jag är okej med det. Och lyckan när Casey dök upp på min skärm ❤️!!! Längtar till Mindys nya serie börjar med Anders Holm i huvudrollen (som spelar Casey här).

This is us 2×05 – Brothers
Orkar verkligen inte att de ska köra en missbrukar storyline med Kevin men det är väl rimligt med tanke på Jack’s relation med alkoholen. Funderar på riktigt att köra en ”Vad störde jag mig på med Toby den här veckan” för det är ju ALLTID något. Kul med twisten att Jack har en bror som jag anar är död och möjligt att han kanske dött i krig med tanke på att Jack tittade på just den bilden.

Superstore 3×05 – Sal is dead
Hahahha och de har inte märkt att han varit borta ett år!?? kul att Amy snodde Jonah’s telefon och swipade men så uppenbart att hon själv har massa känslor för honom när hon blir så stressad över Kelly.

The good place 2×06 – Janet and Michael
Det här avsnittet var till och med sämre än vanligt. Vem kom på den urusla iden att ha ett avsnitt helt fokuserat på Michael och Janet? kom igen, det är ju dömt för att misslyckas.

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.