veckans tv v.43

Jag kommer som jag också har nämnt tidigare se betydligt mindre serier varje vecka än vad jag gjort tidigare men det är fortfarande endel serier som jag ser varje vecka och som jag såklart vill skriva av mig om. Vilka serier ser ni veckovis?

Castle rock 2×1-3 – Let the river run/new jerusalem/ties that bind
Jag gillar verkligen Misery så är såklart kul att vi kommer få följa Annie i säsongen och lite mer fördjupat i hennes diagnoser än vad man någonsin fick se i filmen. Spontant efter de tre första avsnitten så tror jag att säsongen kan bli intressant men lika bra som förra känns inte sannolikt men vi får se.

Wtfock 3×02 – Playing hard to get
Gillar stilen över den här säsongen så mycket, känns nästan lite 90-tal vilket jag uppskattar väldigt mycket. Tycker det är jättefint att de trygga scenerna är hemma tillsammans med Zoe och Milan, att Robbe kommit in deras gemenskap så snabbt. Lika tryggt är det tyvärr inte med hans kompisar, så vidriga personer. Har lite hopp om Aaron, vet egentligen inte varför.

All american 2×03 – Never no more
Skönt att alla börjar anstränga sig mer med fotbollen igen, trodde det skulle vara en mycket mer utdragen storyline. Kändes fel att Asher skulle vara den enda som verkade bry sig om deras framtid. Så glad att Asher fick bli co. kapten med Spencer, det är vad han förtjänar.

Legacies 2×03 – You Remind Me of Someone I Used to Know
Har börjat få så svårt för Josie, gillar inte hennes attityd. Hon som var den snälla förra säsongen men nu känns hon snarare bara super dryg, tråkigt. Trodde verkligen att Raf skulle komma ihåg Hope för det skulle ha varit en bra twist men så var det tyvärr inte. Är Sebastian bara en illusion? wtf?!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.