Veckans tv v.43

Shameless 9×07 – Down like the Titanic
Jag känner av någon anledning mig så säker på att förra veckan inte riktigt är det sista vi kommer se från Ian även om han kanske inte blir en av huvudrollerna igen. Älskade hans alarm, känns som en grej någon i min familj skulle kunna ha gjort också. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men tycker verkligen om Debbie den här säsongen och synnerhet i det här avsnittet, hon börjar verkligen mogna. Tror det var bra att Fiona kom tillbaka på noll och flyttade hem igen, är nog vad hon behöver just nu. Gillade aldrig Ford så skit ska skit ha, osv. Kommer bli ganska tufft att vänta till Januari för nya avsnitt men jag förstår såklart varför de valde att göra så just den här säsongen.

How to get away with murder 5×05 – It was the worst day of my life
Körde HTGAWM precis med ett utfyllnings avsnitt? känns som det. Wtf Asher!? Inte sådär jätteförvånad över akten i sig men lite väl även för honom att hålla på med sin bästa väns mamma. Skönt att få det bekräftat att han lever alla fall. Tror Oliver lever men de har ju kört på att ’nu ska Connor vara orolig’ hela säsongen så Oliver lär vara den som dyker upp sist.

Crazy ex-girlfriend 4×03 – I’m on my own path
’Don’t Be A Lawyer’ !!!! Alltså wow. De kör verkligen fullt ut på kvalité. Kanske är det bra att vi faktiskt bara får fyr säsonger för nivån har alla fall potential till att vara skyhög hela tiden. Lite upprörd över att Greg inte var bjuden till Heather och Hectors bröllop eftersom han ändå kommer att komma tillbaka snart.

Vår tid är nu 2×04 – Suprise de Nina
Förlåt för allt Gustaf för du är inte den värsta i serien för det priset får Peters fru. Peter var ju med Calle min favorit förra säsongen men nu dras han för mycket med i Esters ondska. Allt är affärer och pengar hela tiden och försvinner det så har de väl helt ärligt inte så mycket gemensamt? Ändå lite skönt att få Gusaf tillbaka till DK. Han är lite av en karaktär som jag inte gillar men där jag på något vänster ändå älskar hans scener.

All American 1×03 – i
Åh, vad jag börjar tycka om Jordan men det lär väl bli kaos nu när han sett de där bilderna. De betyder till 99 % att de är halvbröder vilket det har hintas tydligt om sedan första avsnittet redan. Blir så ledsen att en förälder 2018 kan be sitt barn som är under 18 flytta ut pga läggning, pga vem man är. uuugh.

Manifest 1×05 – Connecting flights
CAL VAD ÄR DET SOM ÄR CONNECTED!? Ge oss svar. Jag börjar ana att det kommer utvecklas till att hela serien snart kommer att handla om parallella universum men kan också vara önsketänkande, tycker sådant är intressant.

The big bang theory 12×06 – The imitation perturabation
Raj’s kostym <3 !!!! Älskar också att Leonard klädde ut sig till Gadget. Älskar att de alltid går fullt ut med sina kostymer. Aldrig skrivit ’älska’ så mycket om något som rör TBBT tidigare men ibland lyckas de ju faktiskt ganska bra. Bra avsnitt med andra ord!

Andi Mack 3×03 – It’s adilemna
Jisses vad Andi är jobbig och skapar helt onödig drama. Allt ska  jämt vara så fokuserat på henne, önskar att någon sa åt henne för tror inte att hon riktigt fattar det själv. Tur att man har Cyrus som däremot är väldigt dramafri och bara underbar.

Lovleg 1×10 – Here lives (SÄSONGSAVSLUT!)
Herregud jag älskade sista scenen och önskar verkligen att hela serien hade varit upplagd lite mer sådär men det var den inte för resten av säsongen har varit väldigt mje. Har inte hänt mycket. Jag gillar alla andra karaktärer mer än just Gunhild så jag skulle vara okej om det blir en andra säsong för jag antar att det skulle betyda att vi får följa någon annan.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.