Veckans tv v.42

Riverdale 2×02 – Nighthawks
Haha, det är så töntigt att Archie ska sitta och vakta hela natten. Skaffa ett säkrare lås eller något, problemet löst. Kul att de nämde Greendale i det här avsnittet, de är ju där Sabrina bor så ska bli spännande att se vad kopplingen till det kan bli. Skönt att Reggie redan börjar få en större karaktär också, eftersom jag störde mig på det förra säsongen pga att jag minns honom så tydligt från tidningen.

How to get away with murder 4×04 – Was She Ever Good at Her Job?
OMG, Laurel & Frank, förväntade mig inte det. Börjar verkligen luta mot att de faktiskt valt att döda en till huvudkaraktär vilket jag inte gillar. Med tanke på att Oliver tydligen är något slags vittne nu så blev jag väldigt orolig för Connor … Han har ju varit lite väl ostabil den här säsongen än så länge men han är den jag fastnade för först av alla karaktärer så pelase don’t … 🙁 Blir också jätteledsen om det skulle vara Asher.

You’re the worst 4×08 – A bunch of nornballs
Älskar att Paul presenteras så mycket som en villain den här säsongen och när han till och med inträder huset och typ skrattar som en, hahaha !!! Så fint att göra en parallell till första avsnitt också, hoppas det leder till att Jimmy och Gretchen blir tillsammans igen snart. Det är lite jobbigt bara om hon nu ska ha känslor för två personer samtidigt men det löser sig väl snart. Det var förresten med en svensk låt i det här avsnitt, IIIH!

The big bang theory 11×04 – The Explosion Implosion
Kan de snälla gå ut med Raj som bisexuell?! så utdragen storyline så det existerar inte. Gulligt när Sheldon sa att han trodde Howard’s son skulle bli lycklig att ha honom som pappa. Det har ju tagit cirka tio säsonger för honom att bete sig någorlunda normalt men det är väldigt fint att se utvecklingen även fast han fortfarande har moments där han är as jobbig.

Vår tid är nu 1×03 – Jubiléet
Jag blir alltid så chockad med såklart glad när Svenska (eller skandinaviska) serier lyckas såhär bra. Ska scenen i slutet vara en hint om att Nina är gravid? i så fall kommer det snart leda till en hel del trubbel, speciellt eftersom familjen inte lär godkänna vem pappan är om man säger så. Annars så gillade jag verkligen presentationen av en lesbisk relation, det finns de för lite av i serier överlag så det ska bli fint att se mer där.

This is us 2×04 – Still There
vad hemskt att se barnens mormor bete sig så dåligt mot Randall. När det liksom enbart är för att han är svart också, uggh. För det var ju därför. Inte för att hon behandlar Jack speciellt bra heller men de är väl för att han är ”fattig” eller ja, har den bakgrunden alla fall. Så skönt att Rebecca vågade säga ifrån.

Crazy ex-girlfriend 3×02 – To Josh, With Love
Den här avsnittet var sååååå bra!!! Jag fattar fortfarande inte det enorma hatet som Josh får (av tittarna alltså). Hans agerande är kanske lite barnsligt men samtidigt så är Rebecca väldigt psykiskt ostabil och ibland verkligen galen så jag fattar ändå varför han gör som han gör. Älskar verkligen Nathaniel han är också en bättre fit för hela Rebeccas personlighet så jag hoppas bara att hon också inser det snart.

The Mindy project 6×04 – the midwife’s tale
Yay Tamra & Morgon, även fast det var ganska väntat. Så kul när Morgan sa the central message of ’frozen ’ is that ’reindeers are better than people!” he knows whats up liksom.

Superstore 3×04 – Workplace Bullying
Älskar Jonah’s reaktion på att någon går in och snor pengar och bara ”Okay, exuse me”. Dina var verkligen hemsk det här avsnittet men det är hon iof ganska ofta.

The good place 2×05 – Trolley Problem
same same. Snälla kan de komma något som typ chockar jättemycket snart?  blö, lär inte hända fören i slutet på säsongen om någonsin.

You may also like

16 kommentarer

  1. Blev så sugen på att se Vår Tid Är Nu, igen. Tänkte kolla in den när första avsnittet släpptes men sen glömde jag bort den

  2. Hahaha tyckte också det var töntigt med Archie som vaktar sin pappa. Tror inte att det skulle hjälpa tyvärr. Dock nyfiken på Lodge family vad de har i görningen 🙂 hoppas veronica fattar snart. Trevlig helg! 🙂

  3. Vår tid är nu är verkligen fantastisk! Tror absolut att Nina är gravid. Längtar till nästa avsnitt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.