Veckans tv v.41

How to get away with murder 4×03 – It’s for the greater god
Herregud vad dem stressar om att någon kan vara död. Alltså kan det snälla enbart vara bäbisen, jag orkar inte stressa över att någon jag faktiskt tycker om kan vara i riskzonen. Med tanke på Michaela’s reaktion så ska vi väl tro att det är Asher samtidigt som hon ju stod och glodde utanför rummet med de nyfödda så mycket oklart än så länge. Om det är någon ”vuxen” som dör så är min dröm att hon ska få jättebra kontakt med Simon medans de jobbar tillsammans och sen pang, heeeeejdå.

Riverdale 2×01 – Don’t drop dead, Fred
Måste bara påpeka att Riverdale är en så bra frukostserie, frukost + Rivderdale = real love! Bra start på säsongen, jag var inte de minsta orolig att Fred skulle dö så jag var rätt lugn gällande det. Fint att Veronica är så stöttande i hela situationen. Ska bli intressant att se en lite mörkare sida av Cheryl. Blev lite irriterad när Grundy dök upp och på riktigt hade en relation med en annan elev. EHHHH? nej tack. Inte för att jag önskar att någon ska dö men jag kände ändå någon slags lättnad över sista scenen.

You’re the worst 4×07 – Not a great bet
Jag hade hoppats att de skulle vara någon slags vändning för Gretchen i det här avsnittet men jag är inte säker på att de var det. Alla andra karaktärer börjar ju verkligen växa nu förutom just hon. Att skylla hennes beteende på att hon är psykisk sjuk (har sett folk som gjort det) tycker jag personligen är rätt löjligt. Man är inte sjuk hela tiden för att man har en diagnos, det hon lider av är alltså återkommande depression. Det är en grej om hon kanske är lite otrevligare medans hon verkligen mår sämre men när det är något hela tiden så är det uppenbarligen något annat också.

This is us 2×03 – Déjà Vu
Stör mig rätt mycket på Kate nu för tiden. Kul att få se William igen för en stund annars så hände det väl inget värt att nämna för min del alla fall.

Vår tid är nu 1×02 – hemkomsten
Fortsätter verkligen att leverera på riktigt högnivå, yay. Alltid gillat Adam Lundgren men sett ganska lite av hans filmer/serier så blev jätteglad när jag upptäckte att han var en av huvudrollerna nu då han inte var med i första avsnittet förutom just i slutet. Ska bli kul att följa utvecklingen mellan Nina och Calle, gillar dem redan tillsammans. Plus hela restaurang fokuset, har jobbar på restaurang så kan relatera till vissa saker – alltid kul (eller hemskt idk).

The good place 2×04 –Existential Crisis
ENHÖRNING! Annars känns det just nu som att serien står och stampar ganska mycket på samma ställe, tyvärr. Vill gärna att det ska komma något nytt som lite chockar men det kanske är en för stor förhoppning.

Crazy ex-girlfriend 3×01 – Josh’s Ex-Girlfriend Wants Revenge
Jättebra start på säsongen måste jag säga. Ska bli spännande att se Rebecca ännu mer galen nu när hon söker för hämden, haha. Jag ser mest framemot att ha Nathaniel hela säsongen även fast jag hellre skulle se Greg flytta tillbaka igen men ibland får man ta det näst bästa helt enkelt.

The Mindy project 6×05 – Anna & Jeremy’s Meryl Streep Costume Party
Gillade Meryl Streep partyt, hur bra tema på en maskerad?!! älskar att Jeremy alltid går all-in och här hade tre olika kostymer, haha. Bara fem avsnitt kvar nu så jag hoppas att de är rätt mycket Peter och Danny i de sista avsnitten.

The big bang therory 11×03 – The Relaxation Integration
Jag gillar alltid de avsnitten när Shledon framstår som så normal, det gjorde han här så därför var det här ett väldigt bra och fint avsnitt. Blir lite löjligt när det ska vara ett ”game” mellan Raj och Stuart men mest för att jag gillar Raj medans Stuart enbart bara är tråkig. Okej att man gillar olika men nån gräns finns det väl ändå.

Superstore 3×03 – Part-Time Hires
Skönt att skilsmässan är officiell nu. Att snabba på med allt Amy och Jonah vore det ultimata nu men vi lär nog få vänta ett tag på det skulle jag tro.

You may also like

4 kommentarer

  1. Älskar att du gillar Riverdale som en frukostserie. Vi ser alltid någon animerad här hemma på lördagar och söndagar. Typ BoJack eller Rick & Morty. Sånt gillar jag till frukost. Enkelt, roligt och kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.