Veckans tv v.4

Shameless 9×08 – The apple dosen’t fall far from the Alibi
Gillar ändå verkligen Frank och Carls relation men herregud vad störd den är. Vad jag däremot inte gillar speciellt mycket är att se Fiona såhär ostabil men det lär väl komma någon vändning snart antar jag. Vart är Liam!?

Good trouble 1×03 – Allies
JAMIE! Det var så efterlängtat att se Jamie. Tyckt att det varit lite konstigt att han inte varit med någonting alls med tanke på att han och Callie jobbar på samma ställe även fast de har olika befattningar på jobbet. Gillar att se Mariana i ett så mansdominerat yrke men vad tufft klimatet är.

You’re the worst 5×03 – The one thing we don’t talk about
Aldrig tyckt att hela grejen över att Gretchen ska vara lite hopplös varit speciellt kul. Det är också därför jag alltid varit mer intresserad av Jimmy som karaktär även fast han väl på sitt sätt också är lite hopplös men på ett helt annat sätt. Så det jag gillade i avsnittet var därför Edgar som följde med Jimmy och pitchade Jimmy’s bok till film. Det skulle vara så intressant att se hela processen där men antar att vi alla fall får se glimtar av det så bättre än inget.

Druck 2×05 – The Abi Chaker Clan
Herregud vad ostabil Jonas är, vad händer!? Det kan ju helt omöjligt bara vara på grund av Hanna? Antar att det är en uppbyggnad till något som kommer vara lite mer centrerat i Matteos säsong sen. Tycker om Alex så otippat mycket, är nog även till hans fördel att han visar endel lager. Tyckte scenen med lapparna var så gullig och började gråta i sista scenen för att jag blev så glad! Fy vad Alex har snygga kläder förresten!

Crazy ex-girlfriend 4×11 – I’m almost over you
Det här avsnittet var så magiskt, genialiskt! Älskar att de gjorde en satir på klassiska romantiska komedier där Nathaniel spelade en nörd där han ska fejkdejta Maya för att göra deras ex svartsjuka. Med sådana här avsnitt känns det ofta som att andra serier knappt ens försöker. Herregud vad jag kommer sakna Crazy ex när säsongen är över.

How to get away with murder 5×10 – Don’t go dark on me
Såklart Miller inte var inblandad, kändes ju uppenbart från första början. Ska bli intressant att få reda på hans koppling till Gabriel dock.

Legacies 1×08 – Maybe I should start from the end
Tycker verkligen om Hope och Landon tillsammans. Trevligt att Caroline nämns men det känns verkligen som det är dags för henne att dyka upp i serien snart

Roswell, New Mexico 1×02 – So much for the afterglow
Det har gått två avsnitt och jag är redan super engagerad i Alex och Michael’s förhållande. Det är väl ändå inte möjligt att Liz kan tro att Max har något att göra med mordet och lyckat att hon kunde hålla hemligheten under ett dygn (ok, var väl en vecka men ändå). Dock så förstår man ju att Max vet mer än vad han har vågat berätta så ska bli kul att få reda på mer.

Riverdale 3×10 – The stranger
Så Bettys pappa bor alltså i en Hannibal Lecter cell nu, okej. Tvivlar på att han verkligen är så pass farlig att han inte kan vistas bland andra fångar. Känner mig lite trött på Archie just nu så är positivt inställd inför Veronica med Reggie istället. Glad att man börjar få se mer av Reggie med tanke på hur stor karaktär han är i tidningen.

All American 1×10 – m.A.A.d city
Var på väg att börja gråta lite i scenen mellan Jordan och hans pappa pga älskar bra förälder-’barn’ relationer så mycket. Helt sjukt att farfadern försöker lura på pengar när Billy dessutom redan har pengar som dras in till honom varje månad. Så sugen på att få reda på hemligheten nu men den lär nog inte avslöjas fören i säsongsavslutningen.

Andi Mack 3×09 – Secret Society
Andi är en så jobbig karaktär just nu. Hon överreagerar över allt och tror att allt jämt handlar om henne fast det väldigt sällan gör det. Kan tycka att den där förfrågan till balen var väldigt o-Buffy. Alltså att hela grejen gjorde att hon sa nej för att hon upplevde det som lite cheesy? När ska de förresten gå vidare om vad som stod på lappen?

Manifest 1×12 – vanish point
Blev så glad över att Ben öppnade upp sig och verkligen försökte berätta allt för Grace. Nu verkar hon förstå bättre och det kommer att göra allting enklare. Spännande att det verkar finnas flera som också förlorat tid förutom de på planet även fast det i den där mannens fall tydligen bara handlar om ett år.


You may also like

1 kommentar

  1. Blir sugen på att fortsätta kolla Crazy ex bara för att Scott Michael Foster är med. Saknar honom sedan Greek-tiden och även Chasing Life. Sen tyckte jag dessutom väldigt mycket om crazy ex som serie, men har väl mest blivit att jag sett något avsnitt här och där och inte riktigt tagit tag i den ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.