Veckans tv v.39


Förra veckans ”veckans tv” ett tunt inlägg men denna vecka ville jag nästan dela upp det till två inlägg för oj, vad mycket det varit. Sista avsnittet för teen wolf och säsongspremiärer för några andra serier! Hösten har börjat med andra ord 😀

Teen wolf 6×20 – the wolves of war  (SERIEAVSLUT!)
Jag älskar Jackson sååå mycket! Älskar också Dylan och Theo’s bromance så mycket så jag ibland nästan vill gråta lite. Det här avsnittet var väldigt bra vilket är en av anledningarna till att jag verkligen hatar teen wolf. Deras flesta avsnitt är överlag rätt dåliga men sen heeeelt plötsligt kommer de med avsnitt som är jättebra. LIKSOM WTF? varför inte bara göra bra avsnitt hela tiden om de uppenbarligen kan göra det ibland. Det var också ett bra avslut för hela serien så det var skönt även fast jag helt ärligt nog tycker att 6A slutet var något bättre.

How to get away with murder 4×01 – I’m going away
Anade att det skulle sluta upp med att Laurel behöll barnet, mest för att liksom sluta cirkeln med Wes fast han inte längre är där. Att hon redan dessutom förstår att hennes pappa ligger bakom mordet är OMG!!!! Kommer bli spännande att se fortsättningen där. Jag tror absolut att hon skulle kunna vara kapabel till att döda honom men vi får se. Det ser än så länge ut som att ingen (av huvudkaraktärerna) kommer att dö vilket är skönt, jag kan ta att massa annat kommer att hända lättare då eftersom det förhoppningsvis inte kommer sluta upp i ett dödsfall alla fall. Säsongens fokus lär vara att Laurel blir besatt över mordet och sen att de andra på något sett också blir indragna i det. Michaela och Asher är ååååh, så perfekta<3! Älskar inte Connor’s hår men älskar däremot hans nekande till frieriet av den anledning han gav. Jag tyckte själv att det var onödigt snabbt av Oliver att känna att han var tvungen att fria så att vänta ett tag och bara vara tillsammans medans känns som det kloka valet.

This is us 2×01 – A father’s advice
Jag avskyr verkligen Toby !!! När han på riktigt blev sur för att Kate hade berättat en detalj för Kevin innan hon berättade för honom … DET ÄR HENNES BROR PLUS ATT DERAS RELATION ÄR JÄTTEBRA, VAD VILL DU MONSTER!???? Blir gaaaaalen. Skulle orka i kanske fem minuter med denna vidriga, hemska, svartsjuka idiot. Ursäkta men tål honom verkligen inte. This is us fortsätter med småhintar om Jack and how did he die. Innebränd? kaaanske även fast det är oklart fortfarande såklart.

You’re the worst 4×05 – Fog of War, Bro
ohoh. Gretchen har verkligen börjat bete sig som en galen. Jag hade ändå hoppats att hon kanske hade tagit hela situationen bättre än vad hon gjorde men det skulle såklart inte vara lika realistiskt. Jag förstår att hon blev sårad och vill såra Jimmy tillbaka men grejen med honom är också att ja, han kan vara elak ibland men han är inte elak för att vara elak. Det är däremot Gretchen just nu och jag tycker att de istället kunde kanske jaa, jag vet inte PRAAATA …

The good place 2×02 – Dance Dance Resolution
Skönt att allt blev så snabbspolat i det här avsnittet och att det antagligen är nu som allting börjar på riktigt. Ska bli kul att se hur de går vidare med allting nu när det antagligen inte blir omstart för dem.

Superstore 3×01 – Grand re-opening
Helt okej start även fast det kanske inte hände så mycket förutom att det blev bekräftat att Amy och Adam ska skilja sig trotts allt, skönt. Jag är glad att hon inte direkt agerade och gjort något med Jonah innan hon var helt singel men det känns verkligen som att de kommer dröja fören de blir tillsammans på riktigt.

The big bang theory 11×01 – The Proposal Proposal
Vilken skräck att vara tillsammans med Sheldon Cooper. Jag tycker att Amy förtjänar bättre men är såklart hennes val om hon vill leva med honom men samtidigt så vet hur ju inte mycket annat när det kommer till förhållanden. Lite lustigt att karaktären som faktiskt har bäst personlighet (eller ja, enligt mig) är den som ständigt måste gå runt att vara singel.  Vore en sak om Raj gillade att inte ha partner men det har han väl aldrig gjort riktigt.

The Mindy project 6×03 – May Divorce Be With You
Åh, så glad över att ha Peter tillbaka. Eftersom han bor i New york igen så lär han vara med i de flesta avsnitten i den här säsongen vilket jag såklart föredrar. Antar att det finns ett alternativ att allting slutar upp med Danny nu när både är singlar igen.

You may also like

5 kommentarer

  1. Som jag längtat efter fjärde säsongen! Visserligen började jag inte titta på htgawm förrän i somras (och som jag sträcksåg den) men ändåååå! Så bra! Men har man fått veta när/hur Laurel fattade att det är hennes pappa som dödade Wes? Minns inte…

    1. Nej, det är inget som bekräftas i slutet på tredje säsongen eller så utan mer att hon nu har misstankar om att det antagligen är hennes pappa som ligger bakom mordet med koppling till Dominic. Det ska nog vara lite luddigt och sedan förklaras bättre nu i fjärde säsongen är min tanke alla fall 🙂

  2. Ja vad bra, blev påmind om att Big Bang Theory börjat igen! 😀 En av de bästa serierna (enligt mig). Tycker ändå Sheldon är lite charmig haha!

  3. håller sååå med om teen wolf! Vissa avsnitt är riktigt sega och sen helt plötsligt så kommer ett avsnitt som gör en påmind varför man älskade serien från början!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.