Veckans tv v.38


You’re the worst
4×04 – This Is Just Marketing
Lindsay levererar verkligen den här säsongen, det får gärna fortsätta så. Älskar hur Gretchen klampade in och vägrar lämna Jimmys hem med argument att hon aldrig flyttade ut, haha. Att han inte ens argumenterar emot är fint men det är väl lite för att han vill att allt ska vara som vanligt igen medans hon fortfarande är arg på honom vilket är rimligt såklart.

The good place 2×01 – Everything is great!
Jäklar vilken bra start. Det hade jag inte förväntat mig då det ändå tog några avsnitt förra säsongen. Jag gillar att man vet om hela upplägget nu då man som tittare var lika ovetande som the 4 hela förra säsongen. Allting gick snabbt här, avsnittet utspelar sig över en dag och ändå hinner de lista ut att något är fel vilket var ganska skönt att se. Det kommer såklart bli mer komplicerat efter detta men jag ser verkligen fram emot hur de kommer att gå till väga och också hur Micheal kommer att placera dem.

The Mindy project 6×02 – A Romantical Decouplement
Herregud vad  irriterad jag blir på Mindy. Hon anstränger sig ju inte för fem öre, såklart det känns dåligt i relationen om en gör allt jobb. Aja, det kanske betyder att det inte var rätt person att skapa ett liv tillsammans med. Känns som hon betet sig bättre i andra relationer eller har jag förträngt? haha. Nu längtar jag mest till att Peter ska komma tillbaka (han är med i trailern så) och ser gärna även att Casey dyker upp.

Teen wolf 6×18-19 – Genotype & Broken glass
Jag skrev inte om avsnitt 18 direkt och kan inte minnas en enda detalj om vad som hände så kan inte varit speciellt intressant. Avsnitt 19 var bättre tack och lov! Så himla kul att se Derek. Jag undrar dock likt Lydia och Ethan också vart Jackson har tagit vägen, hade ju hopp att han skulle vara med i samtliga tre sista avsnitt men tydligen inte men han lär vara med i sista alla fall så de är ju skönt. Nästa avsnitt kommer äntligen Stiles, så bitter över att han bara är med i sista … Lovar att han kommer dyka upp i sista scenen eller något också bara för att irritera mig ännu mer.

You may also like

7 kommentarer

  1. I have heard very good things about the Mindy Project, but these shows I have not seen. There are several shows coming to television I am excited about — especially the new Will & Grace!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.