Veckans tv v.37

Teen wolf 6×17 – Werewolves in London
Äntligen ett avsnitt jag kunde njuta av vilket händer sällan nu för tiden. Hur ofokuserad var jag egentligen förra avsnittet? jag minns inte ens att någon blev skjuten. Blir osäker på om jag ens såg klart det avsnittet för de borde jag väl ändå komma ihåg, haha. Alla fall JAAACKSON, äntligen !!! Alltid tyckt så mycket om Jackson så bäst för honom att han är med säsongen ut men eftersom det bara är tre avsnitt kvar så är väl chansen ganska stor till det. Han och Ethan hade oväntat bra kemi. Bara den här lilla detaljen som gör mig lite förvirrad – det här med att Ethan tidigare dejtat Jackons bästa vän. Åh, vad jag älskar alla scener mellan Liam och Theo förresten, oväntad bromance som jag nästan önskar att hade visat sig tidigare. Peter dök upp i det här avsnittet också, kul! Så nu är det i stort sett bara Stiles och Dereks tur att återvända, helst i nästa avsnitt och sen får de gärna vara med hela säsongen ut.

You’re the worst 4×03 – Odysseus
Skönt att ha alla samlade på samma ställe igen även fast hela grejen skaver så himla mycket just nu på grund av vad Jimmy gjort. Jag har en tendens att oftast sympatisera mer med Jimmy även fast han är en idiot för det allra mesta men här kände jag verkligen att Gretchen har rätt att agera exakt som hon gör. Han kommer få kämpa rätt hårt för att vinna henne tillbaka men det kommer han att göra. Det märks också att Edgar och Lindsay verkligen kan agera mycket mognare när det verkligen gäller. Edgar har väl alltid gjort det  egentligen men Lindsay börjar verkligen växa som människa och jag hoppas att det fortsätter i den riktningen.

The Mindy project 6×01 – Is that all there is?
Jag tycker så synd om Ben, han är ju verkligen för snäll i jämförelse med Mindy och det känns inte speciellt hållbart. Detta får mig att inse att Danny verkligen var en bättre match trotts att de är en god anledning till varför de gjort slut men dem kändes ändå mer på samma nivå som människor på något sett.

Younger 4×12 – Irish goodbye (säsongsavslut!)
Vet inte alls vad jag tyckte om det här avslutet faktiskt. Så jäkla långsamt tempo med Charles så jag nästan tappat intresset. Hela grejen mes Josh och hela green-card grejen kändes så … Jag vet inte men gillade det inte speciellt mycket alls. Jag hoppas att nästa säsong är sista inte för att serien är dålig egentligen men allt går så långsamt fram hela tiden så de är inte speciellt kul längre.

You may also like

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.