Veckans tv v.37

Shameless 9×01 – Are you there shim? It’s me, Ian
Stod knappt ut med Ian förra säsongen och han verkar ju nästan ännu mer manisk nu, kan någon snälla ta ner honom på jorden!? Man kan ju säga vad man vill om Mickey men han hade en bra effekt på Ian och kunde lite dra ner honom när det behövdes. Ingen annan av hans pojkvänner efter har riktigt kunnat hantera honom och hans familj försöker ju såklart men det blir inte samma sak. Länge sedan jag brydde mig om Debbie men har en känsla av att den här säsongen kommer att vara hennes bästa säsong på länge. Stöttar allt som har att göra med lika löner så fint att se henne stå upp för det. Älskar Lip som vanlig, behöver min stabila karaktär trotts allt.

Castle rock 1×10 – Romans (säsongsavslut!)
Det här avsnittet gjorde mig bara super förvirrad. Läste dessutom att nästa säsong ska fokusera på en annan story (I guess med lite större fokus på Jackie med tanke på slutscenen = fler the shining referenser). Med det bekräftat var förra avsnittet ens nödvändigt? Jag menar det var utan tvekan seriens bästa avsnitt men handlingarna går inte riktigt ihop. Det är nästan som att de fått för få avsnitt för att verklige få storyn klar. Mitt stora problem här var att helt plötsligt så skulle ändå Bills Henry visas ond. Jag vet inte. Köpet det verkligen inte, tror inte att han ljög. Tror dock att hela grejen med parallella universumet samt hur han sedan har blivit behandlad i denna värld med buren i freaking 27 år osv. gjort honom störd. Men well, kanske får vi aldrig veta eller så får vi det.

Chesapeake shore 3×06 – Here and there
Blir ändå lite irriterad över att Abby ifrågasätter att Wes har träffar en annan när hon har dejtat Trace i stort sätt enda sedan hon och Wes gjorde slut. Okej, det tog väl inte direkt lång tid för henne att få någon acceptans över hela läget men ändå.

Lovleg 1×04 – Føle det i augneblinken
Tycker om att fler karaktärer presenteras och får större roller men hela serien är så extremt händelselös. Gillar inte huvudkaraktären speciellt mycket heller.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.