Veckans tv v.36


Twin pekas
3×17-18 – The return part 17 & 18 (säsongsavslut/alt serieavslut)
Okej, det här är superinvecklat men jag antar att själva grejen ska vara att det är något fel på tidslinje och att Cooper innan detta raderat hela händelsen i skogen så att Laura aldrig dog. Vi vet med säkerhet att hon inte dött eftersom en bit av första avsnittet (från s1) visas i avsnitt 17 men denna gång att hennes kropp inte hittas. Jag tycker att den här säsongen estetiskt sett varit ett mästerverk men överlag också jättekonstig. Nu i slutet så blev saker heller inte klarare utan jag har helt klart fler frågor än svar. En fjärde säsong hade underlättat lite men jag tror inte att det kommer ske, alla fall inte på ett rätt bra tag om alls. Det jag blev något besviken över var att de inte var något mer med Audrey med tanke på att det även blev en ganska stor cliffhanger för henne vilket också är sjukt förvirrande.

The bold type 1×10 (säsongsavslut) – carry the weight
Jag hoppas verkligen att the bold type får en till säsong, behövs en serie som fokuserar på kvinnlig vänskap. Spänd över hur det ska gå för Jane på hennes nya jobb, hur hela situationen ska lösas för Sutton & Richard och sen såklart också allt med Kat – släpper allt och beställer en flygbiljett, YAS WOMAN!

The fosters 5×09 – prom
Wyatt!!!! kände knappt igen honom med kort hår, han såg nästan yngre ut men rätt snygg så här klagas inte. Och Smset från Nick, ÄNTLIGEN! Nu vore det konstigt om han faktiskt inte dök upp på skärmen väldigt snart så läääängtar. Älskar alltid avsnitten när Brandon beter sig som en vuxen, det gjorde han här. Situationen blev liksom jättefin samtidigt som det verkligen också är sorgligt </3. Jag var inte så orolig för Jesus och Emma, kändes som det enda som kräves var att han skulle säger något lovely men det var ändå skönt att det gick så snabbt för honom att inse det.

You’re the worst 4×01-02 – It’s been
haha, när Lindsay är den vettigaste i hela avsnittet. Helt okej start på säsongen men jag tycker det är lite jobbigt att inte se Gretchen & Jimmy tillsammans. Dessutom ha så enskilda storylines. Jag tror att det kommer rätta till sig väldigt snart, bara Jimmy flyttar in till Edgar igen så kommer deras vägar vara tvungna att mötas igen.

Younger 4×11 – It’s love, actually
Skönt att Liza börjar kunna erkänna sina känslor för Charles nu men gud vad långdraget det har blivit. Bara bli ihop eller försök gå vidare, det kan omöjligt vara sådär invecklat.

Teen wolf 6×16 – triggers
Är så uttråkad. Det enda som var någorlunda underhållande i hela avsnittet var scenerna mellan Liam  och Theo. Tror inte jag kunde bry mig mindre om att Scott och Malia kysstes – snark seriöst. Kan Jackson eller Stiles återvända till serien nu så jag alla fall har något litet att se framemot. Ska bli så skönt när allt är över. Tråkigt med tanke på att 6A faktiskt var väldigt bra.

You may also like

4 kommentarer

    1. Same. Det vore också konstigt (& lite elakt mot oss tittare) om han faktiskt inte kom tillbaka efter det där.

  1. Om man spelar avsnitt 17 och 18 samtidigt (Twin Peaks) så är det vissa saker som ser väldigt planerat ut. Det som står ut är slutet. Och det är nog precis vad folk skulle ha förstått. Så slutet är egentligen när Cooper är i Twin Peaks och Diane kommer fram och alla är på plats. Det efter är Cooper och Laura fast i en loop. Svårt att förklara, men mer om detta står på Reddit. Jag tror 100% på det. Att ”riktiga” slutet är när allt slutar bra. hahah. Kanske mer hoppas på det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.