Veckans tv v.36Castle rock
1×09 – Henry Deaver
Wow!!! Det här avsnittet var utan tvekans säsongen bästa, så otroligt bra. Väldigt intressant upplägg med parallellt universum och avsnittet gjorde att avsnitten i början av säsongen blev betydligt klarare nu. Efter det här tror jag att säsong 2 nästan kan bli lite av ett genidrag om de gör det bra, ungefär på samma sätt som The leftovers var. Herregud vad Bill Skarsgård är grym också.

Cheasepeak shore 3×05 – Love Eventually
Hur tusan kan Bree ha samma bok-redaktör som Simon? han är en känd författare. Ungefär lika trovärdigt som att jag skulle ha Camilla Läckbergs redaktör när jag skriver min första bok, fullkomligt orimligt. Det finaste i hela avsnittet var helt klart scenerna mellan Connor och hans pappa.

Lovleg 1×03 – Hurra for meg
Äntligen ett avsnitt som var bra! Nu är jag övertygad om att det kan bli något av Lovleg så fortsätt såhär. Min favorit i hela avsnittet är såklart han som gick runt på festen och städade, haha.

You may also like

2 kommentarer

  1. Är lite rädd för att starta chesapeake shores igen. Måste nog vara i rätt humör för att jag ska uppskatta den och inte störa mig på alla gulligulligt som kan bli 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.