veckans tv v.35


Twin peaks
3×16 – The return part 16
Åh, herre! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!! Började nästan gråta av lycka. ”I am the FBI” alltså AHHHH! lyckan. Jag antar att slutet ska tyda på att Audrey legat i koma men också ”kopieras” av något slag. Plus den riktiga Diane verkar vara någon annan stans. Nästa vecka är det dubbelavsnitt med de två sista avsnitten, woooop! Jag hade personligen föredragit att Cooper vaknat mycket tidigare än i de tredje sista avsnittet men skönt att de inte var i sista alla fall.

The fosters 5×08 – Engaged
Jesus varje avsnitt den här säsongen, VAD GÖR DU!? han är dock (tyvärr) lite av en sådan där karaktär som kan bete sig hur som helst men jag har svårt att inte tycka om honom ändå. Protesteriet lär ju bli kaos nästa avsnitt eftersom allt som Callie deltar i blir kaos, inte ens intressant längre. Jag tycker det är så skönt de där momentsen man verkligen ser att Brandon känns så mycket vuxnare än sina syskon. Han är ju egentligen alltid de bara de att han gör lite korkade val ibland så att man tror att han är typ 12 istället för vuxen men annars så.

The bold type 1×09 – before tequila sunrise
Jag trodde aldrig att Jane skulle våga lämna jobbet och faktiskt acceptera det andra men det är en smart brytning inför andra säsongen (som jag hoppas på) sen. Jag gillar avsnitt i serier överlag där karaktärerna tvingas vara under samma tak och inte riktigt kan smita. Oftast när det är storm eller något i den stilen så jag tyckte om det här avsnittet väldigt mycket får jag lov att säga.

Younger 4×10 – A Novel Marriage
Herregud vad de drar ut på allt mellan Charles och Liza, blir de för utdraget så blir det också rätt ointressant. Nu verkar det alla fall inte vara han som är velig vilket kanske är bra men man måste ju vara två för att de ska fungera, ugh. Är tanken att han ska få reda på sanningen om henne innan de verkligen kan vara i ett förhållande? möjligt.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.