Veckans tv v.34

The affair 4×10 – tio (säsongsavslut!)
Cole 😭 . Och herregud Noah, du kan inte jämföra ditt 2-års äktenskap med vad Allison och Cole hade. Även om han inte menade något illa med det han sa egentligen men ändå. Kul att whitney var med i avsnittet, var länge sedan. Suck folk som är otrogna. Använd åtminstone kondom. Älskar Helen och Noahs relation när den är stabilare som i det här avsnittet.

Animal Kingdom 3×13 – The hyenas (säsongsavslut!)
Okej från att J lekte Dexter förra avsnittet till att han är tillbaka i ett läge där jag ändå förstår honom. Även när han framstås som lite galen är det ju i någon form av rädsla för Smurf. Ska bli intressant att se hur långt han kommer våga gå för att få ner henne nästa säsong. När det kommer till J vs Smurf så kommer J alltid vara den vettiga av dem. Förstod att Adrian hade gjort något olagligt, dumt. Tror dock inte att han kommer åka in utan få gå helt ostraffad om han går med på att vara ett ”öga” för Cody’s. Vill bara inte att Deran ska ta skada av det. 

Younger 5×11 – Fraudlein
Det vore ju egentligen väldigt smart att tacka ja till de andra jobbet men de lär väl gå fel nu när hon som erbjöd jobbet sett Liza med Charles. Bara meddela Diane om riktiga åldern och placera Liza på en annan tjänst än den hon har nu i förlaget. Fattar att det är mer komplicerat än så men hon kommer aldrig mer få samma stöttning på jobbet om hon verkligen byter. 

chesapeake shores 3×03 – this rock is going to roll
Jag blir helt galen på Kevin. Hela hans karaktär är såhär ’I am Kevin. I am the good guy. If i can do something wrong? No ofc not because I am the good guy’ NEJ DU ÄR BARA SJUKT JOBBIG !!! Alltså grejen är att han nog alltid vill väl men han är så jobbig med sina jäkla antagningar. Det spelar ingen roll om du har rätt eller inte om du ändå ska utrycka dig så som du gör. 

Inte hunnit se Castle rock så kör en dubbel nästa vecka (eller ja i slutet av denna) ☝🏻

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.