Veckans tv v.33


Orphan black
5×10 – to right the wrongs of many (SERIEAVSLUT!)
Den här säsongen har gjort mig så uttråkad så därför tycker jag också att det är skönt att nu få säga hejdå till serien. De två första säsongerna är dock bland de bästa jag sett på tv men resten är väl lite halvdant enligt mitt tycke förutom skådespelet såklart som alltid varit otroligt bra. Scenen när Helena födde i det här avsnittet var sååååå mäktigt att se men annars hände det väl inget makalöst direkt. Helt okej avslut för hela serien.

Shadowhunters 2×20 – Beside still water (SÄSONGSAVSLUT!)
Skeptiskt över om Valentine verkligen är död men det återstår att se. Jag var inte galet förtjust i drakarna då det överlag ser ganska töntigt ut så jag hoppas inte att de återvänder. Länken mellan Jace och Alec är så fin, lite smärtsam såklart att båda ska behöva lida så mycket men det gör ju deras band så mycket starkare i längden. Jag var inte speciellt chockad över att Jace ”dog” då det kändes ganska uppenbart att han skulle återuppstå på ett eller annat sett.  Med tanke på slutet så lär Sebastian med största sannolikhet vara med i säsong 3, YAY!

Teen wolf 6×13 – after images
Förlåt för att låta helt oengagerad  men vem är ens Brett? han ska tydligen varit med flera säsonger men uppenbarligen ingen som intresserat mig. Så hela det här avsnittet gick ut på att de skulle rädda honom men sedan dog han,  ehh okej? totalt meningslöst med andra ord.

Twin peaks 3×14 – The return part 14
veckans största wtf? att Diane är Jane’s syster vilket gör att nog nästa avsnitt kan bli rätt spännande om de inte skjuter upp mötet förstås. Sedan förstås scenen med Laura’s mamma, sjukt märkligt.

The Fosters 5×06 – welcome to the jungler
Alltså åh, Jesus !!! Så himla söt men a bit to far maybe även för honom. Jag är väldigt trött på Callie’s ständiga alltid-i-trubbel-storyline och hoppades verkligen att hon skulle börja ta det lite lugnare nu men det är väl att hoppas på för mycket antar jag.

The bold type 1×07 – Three Girls in a Tub
so many breakups in one episode. Det var mindre kul att se men jag tror att Jane och Ryan löser det. Sutton och Richard känns lite svårare att det ska ordna upp sig för även om de blev tillsammans igen så skulle samma problem finnas där, går inte direkt att lösa.

Younger 4×08 – The Gelato and the Pube
Känns som Josh börjat dejta någon ny i vartannat avsnitt hela den här säsongen. Skönt att Charles ex-fru’s bokdeal inte verkar vara något hinder för han och Liza att bilda en relation men det går ändå så långsamt fram.

You may also like

6 kommentarer

  1. Hej! Vet du när säsong fyra av Z Nation kommer ut på Netflix 2018 för den finns inte där nu❤️

  2. Jag och en kompis diskuterade när Brett kom in i serien, vi kom fram till att han måste kommit in i avsnitt 10, men då hade vi verkligen fel haha. Jag tycker ju att man borde komma ihåg honom iaf om han har varit med ett tag.

  3. Fullkomligt älskar Orphan Black och Shadow Hunters! Undrar när det startar upp igen. Har börjat se den nya serien Ozark. Har även börjat en ny MArvel serie på Netflix 😉

  4. Jag hade hoppats på att Callie skulle ta det lugnt nu efter det som hände med Diamond. Men ändå, det är ju detta Callie står för i serien. Men det börjar bli uttjatat.

    Hoppas verkligen på mer Sebastian i Shadowhunters och att Valentine kommer vara kvar på något sätt. Men vem vet personen på slutet kanske visar sig vara värre haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.