Veckans tv v.33

Känns som det är dags att börja med dessa veckosammanfattningar igen 🎬📝. 

The affair 4×09 – nio
Wtf?!! Det här avsnittet stressade ihjäl mig. Hela upplägget var alltså Allisons dröm/det hon hoppades på vs vad som faktiskt hände. Puuuuh. Hennes smak i män alltså – inte ultimat kanske. Skumt att hon ens var tillsammans med Cole så länge med tanke på hur bra han är. Tänk vad skönt hennes liv skulle vara om de aldrig hade gjort slut men då hade inte serien existerat förstås.

Animal Kingdom 3×12 – Homecoming 
Vad håller Josh på med?! Han framstår ju som helt galen. Har förstått hans motiv innan men detta?? Jag vet inte. Antar att han beter sig sådär pga någon form av räddsla för Smurf men snacka om att gå för långt. Tycker så synd om Pope! Deran och Adrian är rätt fina men lite rolig för Adrian atm. 

Younger 5×10 – girls on the side
Caitlins reaktion på the age-thing var det bästa jag sett, haha. Josh rant mot Liza var uppenbarligen av ilska. Har han kommit över henne? Nej. Kommer han någonsin att göra det? Troligtvis inte. Jag kan delvis hålla med honom i det han säger dock för han har rätt i mycket. Det kommer ju aldrig vara helt äkta mellan henne och Charles fören de kan vara helt öppna med förhållandet. Tror de skulle kunna ha världens bästa förhållande om de var ärliga och öppna men jag förstår också Charles. Det har ju inte bara med DET att göra, han är också hennes chef. 

Castle rock 1×06 – filter 
Do you hear it now? Uuum yeah. Herregud vad förvirrande detta har börjar bli men samtidigt så älskar jag det verkligen. Är väl typ bekräftat att Bill spelar the kid nu alla fall? Har inte läst the stand men blir lite sugen även om han alltså bara är en väldigt liten karaktär där. 

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.