Veckans tv v.32


Shadowhunters
2×19 – hail and farewell
Äntligen Clary & Jace!!! Det skulle ha börjat kännas lite utdraget om de inte hade kysst varandra nu så blev väldigt glad att det äntligen fick hända. Så jäkla bra kemi mellan skådespelarna också, wie. Kul att se Sarah Hyland som Seelie Queen även fast jag inte riktigt förstår varför det var nödvändigt att ha olika skådespelare till rollen. Bara ett avsnitt kvar av säsongen nu, plågsamt jobbigt att vänta till Januari för säsong 3 sen men överlever kanske.

The Fosters 5×05 – telling
Ohno. Så fort de presenterar en ny manlig karaktär som på något sett har koppling till Callie så blir de ihop så det lär hända med han som ville ha underskrifter också. En som är aktivist(-ish) också, såklart. Att det inte hänt än är nästan konstigt, känns nämligen väldigt typiskt henne. Jag önskar att de skulle kunna komma en lite mer positiv storyline för Jesus snart, det är ju bara kaos hela tiden nu för tiden.

The bold type 1×06 – the breast issue
Älskar hur serien tar upp så relevanta och viktiga ämnen varje vecka samtidigt som det också är så himla fint fokus på tjejernas vänskap. Jag hoppas dock att det snart ska komma något som jag verkligen känner att jag kan relatera till för det har inte riktigt varit fokus på något sådant än men det kommer nog snart.  Bröstcancer fokuset kändes väldigt bra att ta upp i just den här serien så jag är glad att de körde på ett story som även kändes äkta.

Younger 5×07 fever pitch
yay, lite utveckling igen på  team Charles fronten men såklart så ska det sabbas så fort chansen kommer till det, argh. Jag gillar Josh och Kelsey, oväntat fina tillsammans men försåtligt varför de är lite osäkra på allting i början såklart, krånglig situation.

Teen wolf 6×12 – rav talent
Mitt favorit moment i det här avsnittet var att se Theo hemlös boende i sin bil i början, hade gärna sett lite mer av det. Annars var det här ett väldigt tråkigt avsnitt som inte gav mig mycket, tyvärr.

Twin peaks 3×13 – The return part 13
Älskar Doogie and the Coffe (and the cherry pie) men tveksamt om det är tillräckligt. Skulle vara så kul om Cooper helt plötsligt var närvarande i ett samtal även fast han försvann sekunder senare, skulle ändå vara en bra början och göra mig relativt nöjd. Kul att se Ed igen men varför har alla gjort slut? så tråkigt även fast det är rimligt att många inte är tillsammans efter 25 år men alla fall.

Orphan black 5×09 – one fettered slave
Så sorgligt att se Kira så förkrossad över att S är död men hon är nog den som visar en normal reaktion där. Annars var det här verkligen Helenas avsnitt. Aldrig gillat hennes karaktär speciellt mycket  men hon levererade verkligen här vilket var fint att se. Ett avsnitt kvar av hela serien nu, spännande att se hur allt slutar 😀

You may also like

6 kommentarer

  1. Yes äntligen lite Clary och Jace action som jag har väntat! Tyckte det var synd att dem bytte ut Seeliedrottningen för jag tyckte att hon var så sjukt cool och Sarah lyckades inte riktigt ändå fram med coolhetsfaktorn 😛

    1. Ja, det coola var ju egentligen att hon var ett barn och skulle då se så oskyldig ut fast hon egentligen inte var det 🙂 Känns tyvärr som att de vill ha med Sarah mest för att hon är känd vilket är lite tråkigt.

      1. Jo sedan tror jag även det har med att fansen gillar henne och Dom eftersom dem är tillsammans och även utanför gör lite härliga/roliga filmer privat. Dock har jag sett en hel del klaga på henne också just därför att hon är tillsammans med Dom och att de trodde det var anledningen till att hon är med. Jag har egentligen ingen relation till henne, men gillade verkligen förra skådespelaren så hon kändes bara ”fel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.