Veckans tv v.31


Teen wolf
6×11 – said the spider and fly
Förstår inte poängen med att introducera en ny Hellhound. Jag gillar Parrish och allt de där att men han faktiskt också är övernaturlig har aldrig varit vad som är intressant med honom. Den nya gick dessutom bara runt efter folk och försökte vara allmänt obehaglig, gillar honom inte. Älskade att Liam tog en skåp-dörr och försökte slåss med. Även fast Stiles var med ganska lite förra säsongen (eller ja 6A) så kändes det så himla tomt utan honom i nästan hela det här avsnittet men älskade verkligen hans lilla scen i slutet och OMG, Derek is back (eller ja, nästan).

Shadowhunters 2×18 – Awake, arise, or be forever fallen
Enda jag tänkte på när Sebastian åkte ner i hissen  var att om vakterna hade haft pistoler som vapen istället för svärd (seriöst? haha) så skulle han vara rätt så död just nu. Eller kan inte vanligt pistolskott döda? så kanske det är förstås men ändå, ser så töntigt ut. Annars var det här ett väldigt bra avsnitt för Alec och Magnus (även fast de var mestadels i då-tid) vilket jag inte tyckt sedan början av säsong två så det var skönt att se att de går att ge dem något mer än tråkigt stabilt förhållande. Nästan skönt att de är lite mer motstånd i deras argument än vad jag hade förväntat mig att det skulle vara, trodde verkligen att Magnus skulle ha förlåtit Alec nu men han behöver kanske lite tid trotts allt. Återigen älskar att tempot går så snabbt fram och att Clary redan nu anade att Sebastian var Jonathan.

The Fosters 5×04 – Too fast, too furious
Åh, vad glad jag var att se Mike igen! Chock att Brandon gör något han inte borde, för de är ju inte hela hans storyline sedan starten eller så (still love u though). Är så kär i Callie och Aaron tillsammans, var aldrig så förtjust i AJ så är ganska nöjd över att det verkar vara helt förbi nu.

Twin peaks 3×12 – The return part 12
Så Audrey dyker upp efter 12 avsnitt och ger mig absolut ingenting. Billy, Tina, Chuck, och Paul? WHO!? mer frågor än svar och jag orkar knappt tänka längre.

Orphan black 5×08 – Guillotines decide
Jag var inte jättechockad över att någon var tvungen att dö (det är trotts allt sista säsongen) även fast jag gärna hade sett att det var någon annan. Ganska lättad över att det alla fall inte var Felix vilket jag ett tag var lite orolig över att det skulle behöva va. Allison, Cosima, Donnie och Felix får gärna vara orörda när serien väl är slut men de andra kan dem ta om det är absolut nödvändigt. Jag hoppas såklart inte att någon ska måsta dö men om man måste välja liksom.

The bold type 1×05 – No feminism in the champagne room
Vänskaps serien fortsätter att leverera, yay! Jag ser det inte som något negativt om Adena faktiskt väljer att åka till Paris och inte komma tillbaka mest för att jag inte tror på the one (de finns fler än en, lovar!) men också för att jag tror att själva grejen med Adena mer var en öppning för Kat’s sexualitet vare sig det utvecklar sig till att hon är bi eller helt föredrar tjejer. Underbart att Sutton vågar visa framfötterna och det ska bli kul att se hur hon utvecklas på jobbet.

Younger 4×06 – A close shave
AHH, alltså CHARLES!!! Äntligen någon liten utveckling, yay. Dog när Diana verkligen tog ton i slutet när de skulle sjunga för C. Skönt att fler börjar få reda på hela sanningen men är det inte lite konstigt att hon inte sagt hur hon fick jobbet till hennes dotter? hm.

You may also like

7 kommentarer

  1. Håller inte med då det kommer till Shadowhunters. Pistoler är allt för modernt, det är som om de i the vampire diaries skulle börja använda pistoler för att döda. Nej, fungerar inte. Likadant med ”mäktiga” halvänglar. De använder inte heller pistol ^^,

    1. Förstår om ett vanligt skott kanske inte skulle kunna döda men ofta finns det special kulor som kan göra det. Minns inte om de använts sig av det i TVD men de har dem gjort i andra övernaturliga serier vet jag alla fall.

  2. Håller med om det du skriver om Magnus och Alec. Tror dock mer att det är att Magnus har skuldkänslor för att han var med och kontaktade Seeliedrottningen än det att han inte har förlåtit Alec Ser dock fram emot hur det hela ska utvecklas från och med nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.