Veckans tv v.30

Shadowhunters 2×17 A dark reflection
Jag har en sådan enorm hatkärlek till Sebastian/Jonathan, allt han gör just nu är hemskt men det är ändå något med honom som gör att jag har svårt att inte gilla honom. Jag tänker att han nog har en god sida innerst inne men att Val förstört honom men jag vet inte, det återstår väl att se helt enkelt. Älskar Simon och Izzy’s scener tillsammans, fin vänskap som jag gärna ser att utvecklas till något mer i framtiden. Jag tar inte så hårt på argument mellan Alec och Magnus de är för tråkigt stabila just nu så de hela lär vara löst i nästa avsnitt ändå. Slutet var spännande, ännu ett bevis på att handlingen går väldigt snabbt fram vilket jag älskar.

The Fosters 5×03 – contact
Yay, att Aaron är tillbaka. Han (skådespelaren) får gärna hålla sig till the Fosters och inte återvända till Shameless i höst för gillar ju verkligen honom här. Tycker så synd om Jesus, att liksom höra att hans förälder är rädd för honom när han dessutom innerst inne verkligen är en bra person. Jag tror tyvärr att det kommer leda till någon form av självskadebeteende för honom – att höra det plus att alla verkligen börjat backa från honom. Hoppas därför att det kan lösa sig med Emma, speciellt med tanke på att han inte direkt har så mycket vänner heller, alla fall ingen sådär jättenära.

Twin peaks
3×11 – The return part 11
Det här var ett bra avsnitt – både fokus på Bobby & Shelly, FBI-agenterna och ytterligare en liten utveckling för Cooper. Skönt att det bekräftades att Bobby var pappan till  Amanda seyfried’s karaktär även fast han och Shelly verkar ha gjort slut :(. Någon från the black lodge verkar ju alla fall hjälpa Cooper med tanke på pajen i det här avsnittet så det är bra, kan göra att han snart är iväg tillbaka vilket är bra.

The bold type 1×04 – If you can’t do it with feeling
Älskar verkligen Jane och Ryan tillsammans, kan alternativt utvecklas till ett stort ship om de ger mig lite mer. Älskar också att Sutton faktiskt vågar satsa på sin dröm även fast det är en chansning såklart  men man måste ju våga ta steget för att veta om det är hållbart eller inte men jag tror att hon kommer klara det fint.

Orphan black 5×07  – Gag or throttle
Bästa momentet för mig i det här avsnittet var att vi inte hade sett de sista av Alison trotts allt för hon var redan nu tillbaka, yay. Antar att Rachel kommer att välkomnas in till the clone club nu om hon inte blir dödad innan dess, det är ett alternativ helt klart.

Younger 4×05 – the gift of the Maggie
Maggie i det här avsnittet var <3 AHH, så bra hon var! Så kul att hon och Josh börjat forma någon form av vänskap nu även fast han inte är tillsammans med Liza längre. Så skönt att han och Montana gjorde slut också, gillade aldrig henne.

 

You may also like

7 kommentarer

 1. Jag följer inte jättemånga serier, mest för att jag e ganska kräsen i vad jag gillar. Måste typ fastna direkt för nåt för att vilja fortsätta se!
  Jag gillar ”younger” faktiskt iaf =)
  Annars följer jag ”American Crime”. Vad tycker du om den?

   1. Inte?!! :O
    Började med att jag halkade in på den nån kväll på Tv (Kanal 9) och det är säsong 3 som kanal 9 visar just nu.
    Efter det har jag streamat säsong 1 och 2. Det är fristående säsonger så därför gick det bra hehe =) Kan streama hela säsong 3 oxå såklart om jag vill, men tycker om att se fram emot varje söndagskväll kl 21.00 hehe. Sösong 3 är nog den bästa tycker jag! Se den tycker jag! =)

 2. Bara jag som reagerade på att Jonathan kysste Clary och Ehm är inte dem syskon? Men håller med dig hatkärlek är rätta ordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.