Veckans tv v.3

Good trouble 1×02 – The coterie
HEEEY JUDE! Eftersom jag tycker om The Fosters så mycket så kommer jag garanterat att gilla avsnitten där någon av de andra i familjen dyker upp. Var kanske bra att börja med Jude med tanke på att de försöker bygga på Bi-fokuset med Gael. Så pinsamt med Mariana som höll på och ringde och smsade sin chef när hon var onykter. Lär inte bli så kul på jobbet för henne.

You’re the worst 5×02 – The pin in my grenade
Hade saknat Edgar mer än vad jag förväntade mig så skönt att återse honom. Älskade scenen när Jimmy beskrev sitt drömbröllop och bartendern frågade när bröllopet var och Jimmy svarar ’no that was only hypothetical’, lie.

How to get away from murder 5×09 – he betrayed us both
Sleeping like six feet under?’ Asher ♥ . Tycker så synd om Connor och Oliver. Får de ha en lugn stund direkt efter att de gift sig? såklart inte. Franks 2005 hår, lol. Gillar hur Sam har lyckats smyga sig in något i varje säsong trotts att han dog redan i första säsongen.

Crazy ex-girlfriend 4×10 – I can work with you
Herregud vad charmig Greg är! Även om jag verkligen tycker om Nathaniel som karaktär så kommer Greg alltid vara den bästa av Bex pojkvänner. Så jag log brett genom hela avsnittet och blev lite tårögd, hoppas det kan hålla långsiktigt också. Hoppas verkligen att Nathaniel kan hitta någon annan som han matchar med. Gillar hur bra Nathaniel lyckats bonda med alla Rebeccas ex. Så kul när Josh skulle ta en selfie och kom på att kylskåpet hade bra ljus.

All American 1×09 – keep ya head up
Gillade flashback scenerna och känns viktigt att det tas upp att alla inte har samma förutsättningar för så är det ju. Annars hände det inte mycket som förde handlingen fram direkt. Det betyder inte att avsnittet inte var bra men är lite mer intresserad av vad Billy egentligen har för koppling till Spencer och allt familjedrama.

Riverdale 3×09 – No exist
De är 17 och Veronica äger nu en bar? ehhh? rimligt. Hoppas nästan lite på att alla legat i koma sen avslutet av säsong ett, det låter mycket rimligare än det här. I Dallas ska det tydligen finnas en hel säsong som visar sig vara en dröm, haha.

Manifest 1×11 – Contrails
Vore kul om de faktiskt inte åkte ännu mer fram i tiden utan istället bak.

Andi Mack 3×08 – I got your number
Jag tycker verkligen om Jonah och allt de där men är det inte lite överdrivet att vara arg över en tröja i flera år? han känns annars inte speciellt långsint. Jag har visserligen inte Dyskalkyli men det innebär väl ändå inte att man blandar ihop siffror?! som när TJ blandade ihop 21 och 12. Kan ha fel förstås.

The big bang theory 12×13 – The confirmation polarization
Tror helt ärligt att om hela nobel-pris handlingen för Sheldon hade kommit för några säsonger sedan så hade han skitit i Amy men hela hans karaktär har utvecklats så mycket de senaste säsongerna så han gör mycket vettigare val nu. Tack för det!

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag försöker att tänka bort alla orimligheter nu på Riverdale och då är serien rätt bra den här säsongen. Men som sagt det är sjukt störande att dessa tonåringar kan göra och få så mycket trots sin unga ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.