Veckans tv v.3-4 /2021

JAG HAR INTE SKRIVIT ETT VECKAN TV INLÄGG SEDAN FEBRUARI 2020 så jag tror nog att det är dags.

Zoey’s playlist 2×03 ’Zoey’s extraordinary dreams
Kanske att det är sant att det är lite tidigt för ett förhållande efter allt som har hänt med Zoey’s pappa även fast jag verkligen tycker om Max. Kan såklart vara bra att vända sig till Simon eftersom han varit med om samma sak. Finns såklart alltid en liten risk i deras vänskapsrelation eftersom de haft känslor för varandra tidigare och jag vill verkligen inte att det ska bli något mer.

9-1-1 4×01 ’The new abnormal’ & 4×02 ’Alone together
Stabil start! Allmänt lite trött på att så många serier ska vara så nutida och dra in Corona i handlingen men det funkade bra här. Gillar när vi får följa ett fall under ett helt avsnitt eller ännu längre vilket vi har fått göra nu med tanke på jordbävningen. Känns som det kommer bli extra kul att få följa Buck den här säsongen. Redan så spänd på vad det är som han inte vågat öppnat upp om.

911: lone star 2×01 ’Back in the saddle’ & 2×02 ’2100′
Tommy känns redan som ett bra tillskott för säsongen, gillar henne. Tycker inte fallen varit särskilt intressanta så tror crossovern kan vara bra så att lone star kommer igång på riktigt. Hela relationen mellan Owen och hans exfru / TK’s mamma känns så onödig mest för att det inte känns så troligt att det kommer att hålla i längden.

All american 3×01 ’season pass’ & 3×02 ’how to survive in south central’
Trött på att de alltid försöker lägga upp Asher som en dålig person. Hoppas mest på att han inte varit otrogen och att det mer handlar om att Olivia missuppfattat situationen. Någon liten aning om att hon möjligen fortfarande dricker men vi får se.

Druck 6×06 ’Schwerelos’ & 6×07 ’Einfach vergessen
Gillar verkligen Fatou och MK tillsammans. Så glad att så stort fokus ligger på att Fatou har svårt att fokusera och har svårt i skolan. Känner igen det väldigt mycket från gymnasiet och det känns heller inte så ovanligt men ändå finns det knappt sådana karaktärer i ungdomsserier. Chansen att hon har ADD känns ganska stort, mycket som skulle stämma. Gillade att hennes föräldrar inte alls blev arga när hon inte fick bra betyg utan mer ville fokusera på att hon är bra praktiskt vilket såklart inte är så kul att höra i hennes läge, det förstår jag.

Skam france 7×01 ’Une autre vie’ & 7×02 ’comme avant
Så imponerad av den här säsongen än så länge. Inte jätteförtjust i hela handlingen om gravidförnekelsen men däremot ska det bli intressant att få följa Tiff. De flesta karaktärerna känns också betydligt bättre uppbyggda än tidigare så det är såklart kul. Gillade aldrig Lola speciellt mycket och jag tror att det kan vara till fördel i början av den här säsongen. Max som kärleksintresse kan bli intressant. Lite kul att Bas har fått repetera sitt sista år. Undrar hur hans roll kommer att se ut under säsongen.

Riverdale 5×01 ’Climax’ & 5×02 ’the preppy murders’
Aldrig varit speciellt förtjust i Archie och Veronica som par så bryr mig inte direkt om att de gjorde slut. Tyvärr kommer det nog leda till att även Jug och Betty gör det vilket jag inte vill. Kul att KO var med en sväng. Hoppas lite på att fler Katy keene karaktärer dyker upp då och då i Riverdale nu när de också kör på några års tidshopp.

Legacies 3×01 ’We’re not worthy’ & 3×02 ’goodbyes sure do suck
Dålig start. Tycker Hope och Landon är ett så otroligt tråkigt par även fast jag gillar båda karaktärerna. Trött på att Legacies har så dåliga monster och det verkar ju aldrig bli bättre heller. Deras bästa försökt var ju helt klart att ha Kai med på ett hört förra säsongen. Blir förvånad om Rafael faktiskt stannar i prison world.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.