Veckans tv v.3

Shameless 10×10 – Now leaving Illinois
Jag har alltid tänkt att Lip är den som aldrig kommer kunna lämna familjen. En flytt 1,5h bort är såklart inte en riktigt övergivning och det blir fortfarande lätt att ta sig till Chicago när det skulle behövas men det känns ändå som ett stort steg för honom. Tror de skulle vara bra för honom att få leva ett eget liv med Tami samtidigt som det är nära till Chicago där båda har sina familjer. Tycker hela frieriet mellan Ian och Mickey känns så totalt ruschat och gillar det inte riktigt.

Skam france 5×01-2 – Le début de la fin/en silence
Det intressanta med att få följa Arthur nu är att han är en karaktär som man ändå vet så otroligt lite om. Det hade inte alls hintats om vad hans säsong skulle kunna komma att handla om vilket gör det nästan ännu mer intressant att få följa nu. Fokuset verkar alla fall vara hans hörselskada. Tycker om att han redan nu har vågat öppna upp sig för sina kompisar även om han förmodligen kommer börja backa snart igen men då bör de alla fall ha en aning om varför. Älskade hela spray painting scenen men den fick mig samtidigt att sakna wtfock så mycket.

Good trouble 2×11 – Clapback
Blir alltid så glad över att se andra i familjen i avsnitten så det var fint att se Jude, skulle önska att han dök upp betydligt mer än vad ha gör. Om någon i familjen skulle kunna bli en större karaktär så känns det som att det är han, inte bara på grund av Callie utan också för att han har koppling till Jamies familj.

Legacies 2×09 – I couldn’t have done this without you
stör mig så mycket på effekterna, går inte att ta monsterna på allvar. Har verkligen inget minne att de var såhär dåligt i tvd men kan ha förträngt. Fattar ungefär 0% varför folk gillar Lizzie tillsammans med Sebastian så mycket?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.