Veckans tv v.29


Twin peaks
3×10 – The return part 10
Jättespännande att få reda på att han som körde över barnet är Audreys son, jag har en känsla att det kommer att avslöjas att pappan är Bob/bad Cooper, ugh. Alla fall dags för Audrey att dyka upp nu när verkligen alla andra gjort det. Hoppas att hennes roll är stor när hon väl har skärmtid sen.

The Fosters 5×02 – Exterminate her
Okej att Jesus inte behöver få raseriutbrott varje gång det går emot honom men det är lite jobbigt att se att folk verkligen backar från honom hela tiden. Brandon har all rätt såklart men jag är inte så oroad där, det kommer att lösa sig ganska fort. Emma däremot, jag orkar inte även fast jag förstår henne men prata och försök förstå varandra istället. Skönt att se Brandon få lite mer fokus, skulle varit kul att faktiskt få se honom på juilliard men kan kanske vara bra för honom att fokusera på något annat ett litet tag innan han söker igen.

The bold type 1×03 – The woman behind the clothes
Jag börjar lite smått faktiskt älska den här serien. Gillar allt jobbrelaterat, deras vänskap och shippar redan alla par och då brukar jag ändå inte shippa så enkelt i vanliga fall. Jag gillade Kat’s internet storyline och hela type with kindness talet. Däremot tycker jag fortfarande att Janes uppdrag till tidningen är lite töntiga, artiklar jag själv nog skulle bläddra förbi men jag tror att det kommer att utvecklas ganska snart.

Shadowhunters 2×16 – day of atonement
Paul Wesley (som spelar Stefan i TVD) regisserade det här avsnittet, kul tycker jag och han gjorde ett bra jobb. Aldrig shippat Jace och Clary speciellt mycket men jäklar vad bra kemi skådespelarna har så tror nog att jag kommer gilla dem tillsammans när de väl blir ett par på riktigt. Gillar att tempot går ganska fort fram, tar inte så lång tid till saker och ting avslöjas vilket är skönt för då slipper jag bli frustrerad. Jag hoppas att Clary förstår väldigt snart vem hennes bror är och så vill jag tro någonstans att han inte är helt ond men när Val verkar sansad i jämförelse så börjar jag undra.

orphan black 5×06 – Manacled slim wrists
Älskar krystal, smart drag att ha med henne nu när alla andra går runt och ska vara så himla mörka. Skönt att Cosima antagligen lyckas fly då jag inte tyckt att handlingen på lägret var så himla kul om jag får vara helt ärlig så hoppas på en bra sista del av serien nu.

Younger 4×04 – in the pink
Jag tycker kanske att Kelsey förlåtit Liza lite väl snabbt men har alltid gillat deras relation så på samma sett är det ändå fint att se att hon faktiskt kan acceptera situationen och nu kan de ha en ärlig vänskap istället. Bra att Liza försöker sig på en man i hennes egen ålder nu då jag tyckte att relationen med Josh kanske stundvis var fin men den kändes inte hållbar i längden. Också bra att just denna man var svinig för nu kan hon ge Charles en ärlig chans istället (please do it)!

You may also like

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.