Veckans tv v.28


Twin peaks
3×09 – The return part 9
Blir frustrerad över att Cooper inte ens är i närheten av att vakna till liv men älskar Doogie and the coffe så mycket så stundvis känns det helt okej.  Det är också lite frustrerande att Audrey inte dykt upp än, vart är hon ens? oklart. Jag gillade ändå det här avsnittet, främst för att Bobby var med ganska mycket och han har alltid varit en av mina twin peaks favoriter.

The Fosters 5×01 – Resist
Är så himla kär i Jesus och Emma, hoppas innerligt att det inte blir något mer problem nu för det har verkligen varit tillräckligt med allt efter hans olycka. Hoppas Brandon får en lite större storyline den här säsongen, han var ju i stort sett bara där som support hela förra säsongen och jag kan ändå tycka att han förtjänar mer än så. Brydde mig inte överhuvudtaget om Callie det här avsnittet mest för att hennes storyline bara går och om om igen i stort sett. Gillade att Steph verkligen sa åt henne i slutet och lät så besviken över hennes återkommande dåliga beslut.

The bold type 1×02 – O hell no
Jag var inte helt övertygad om the bold type efter första avsnittet men nu tog det fart tyckte jag. Jag gillar främst att vänskaps-aspekten står i fokus men blandas också in med kärleksrelationerna. Jag hoppas att Jane får skriva om något väldigt seriöst snart, kanske lite mörkare än att hon aldrig fått uppleva en orgasm eller killproblem. Det är såklart säkert fokuset på tidningen men hoppas att hon ska våga ta en risk helt enkelt.

Shadowhunters 2×15 – A problem of memory
Så fint att Alec ansträngde sig för att verkligen vara där för Magnus när han märkte att det var något. De har ju en fin relation och sådär men jag blir så uttråkad när det verkligen inte är någon passion. De har kemi såklart men de kan man likväl ha som syskon eller bra vänner. Eftersom de just nu dessutom är det centrala paret i serien (eftersom ingen annan är tillsammans för tillfället) så känns det lite tråkigt men fint att de är där för varandra på ett hälsosamt sett. Annars älskade jag att Simon fick leverera mer än vanligt i veckans avsnitt, det är han värd. Jag undrar btw om Shadowhunters är inspelad i Canada, är nämligen flera gamla degrassi skådespelare som har småroller, vet att de är möjligt att resa men när de samlas i en serie så antar jag ändå.

orphan black 5×05 – Ease for Idle millionaires
Vet inte om det bara är den här säsongen som känns seg eller om serien överlag kanske funkar bättre att se säsongsvis istället för varje vecka. Jag får i vilket fall ingen feeling vid nytt avsnitt och nu är halva säsongen redan förbi. Är såklart intressant att få veta grunden till allt men jag vet inte, hade förväntat mig något lite mer spännande nu när det är nära slutet.

Younger 4×03 – Forged in Fire
Jag hoppades ju på Kelsey och Josh så går han och ligger med någon annan, gaah! Det är iof inte helt uppenbart att de gillar varandra (för de gör dem väl?) så det är kanske okej ändå. Tycker det känns som Kelsey börjar förlåta Liza lite väl snabbt men ja, det är kanske svårt att gå från nästintill bästa vänner till att inte bry sig överhuvudtaget när någonting händer.

You may also like

4 kommentarer

  1. Jag håller med dig om Alec och Magnus men dem har blivit rätt tråkiga faktiskt. Har saknat känslan dem hade där i början men när dem väl blev tillsammans så försvann något. Hoppas det ändras snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.