Veckans tv v.20

Druck 3×10 – Unsere zeit ist jetzt (Säsongsavslut!)
Tycker det här avsnittet var ganska så perfekt. Gillar att det inte var deppigt utan mer fokus på själva kärleken bara vilket såklart var nödvändigt. Gillar ändå att uppbyggnaden mellan Matteo och David har tagit en stund. Det har gjort att de nu känner en sådan trygghet med varandra och det kommer vara det som gör att de nog kommer vilja vara tillsammans med varandra länge. Slutet skulle helt klart ha funkat som ett serieavslut nu när alla slutar gymnasiet och slutscenen är att de har en fest för att fira att alla skrivit sina slutprov men är väldigt tacksam över att det inte är fallet. Ska bli så spännande att se alla ta sig ann livet som unga vuxna istället.

Riverdale 3×22 – Apocalypto (Säsongsavslut!)
Vet inte vad som händer längre. Skönt att antagligen ha huvan och G&G avklarat och att få det förklarat att saker och ting på sätt och vis ledde tillbaka till säsong ett. Vill så gärna att Riverdale bara ska vara en simpel ungdomsserie som följer ett kompisgäng bara utan att lägga upp så totalt överdrivna storylines. Med tanke på slutscenen så lär det såklart inte bli så i framtiden för serien heller.

The bold type 3×06 – #TBT
Hade faktiskt önskat att jag gillat det här avsnittet mer än vad jag gjorde men ändå kul att få en liten tillbakablick och se hur Janes första dag på jobbet var och hur alla faktiskt träffades. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men visst är det något som känns så off mellan Jane och Ryan? gillar det inte alla fall.

Blank 2×07 – litt skummelt
Blir faktiskt irriterad om Zehra inte kommer berätta hur hon känner för Petter fören i sista sekund i sista avsnittet. Det är ju precis så dem gjorde i förra säsongen och det känns onödigt att göra likadant igen. Börjar verkligen gilla Celine, eller har kanske alltid gjort egentligen. Kul när hon hade läst hela deras skolbok för att hon inte hade något att göra, sådant man gör.

Jane the virgin 5×08 – Chapter Eighty-Nine
Såklart bra för Jane att hon kämpar för Raf men hon är ju totalt gränslös, låt han andas några sekunder, pressa inte. Skulle inte heller orka bli tillsammans med henne igen, det blir för mycket och det känns inte riktigt som det är vad han behöver. Fattar att man oftast ska vara på Janes sida men jag kan verkligen inte vara det gällande detta, hon är riktigt jobbig.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.