veckans tv v.2

Druck 2×04 – Die schönste Frau der Welt
Jag älskar att Druck verkligen lyckats så bra med att få in både tjejerna och killarna i handlingen i varje avsnitt. Inte bara att de råkar vara där, utan de umgås ju verkligen. Hade inte förväntat mig att jag skulle börja tycka om Alex så här mycket men han är så otroligt charmig i vissa scener, känns verkligen som att han genuint försöker vara snällare så hoppas det håller i sig. Lite orolig över Matteo och Jonas, och att serien försöker bygga upp det runt Hanna vilket jag inte riktigt köper.

You’re the worst 5×01 – The Intransigence of Love
Tyckte verkligen om det här avsnittet! Svårt att inte älska hela 90-tals feelingen med alla vhs’ser och paret som blev kära för att de båda gillade äldre filmer. Skulle på allvar kunna se en hel serie med de två killkompisarna som jobbade i filmbutiken. Ska bli kul att se allt inför bröllopet nu i sista säsongen. Smart att avsluta hela serien med sitt egna bröllop när Jimmy och Gretch trotts allt träffades på ett annat bröllop.

Crazy ex-girlfriend 4×10 – I need some balance
Gillade ändå att se Greg och Nathaniel umgås även om det inte lär bli speciellt långvarigt nu tack vare Rebecca. White Josh var dock höjdpunkten i hela avsnittet, saknar att inte ha med honom varje avsnitt längre.

Manifest 1×10 – Crosswinds
Har känts ganska så uppenbart redan från första avsnittet att det inte direkt var över mellan Jared och Michaela så blev glad över deras scen. Såklart blir det lite komplicerat när han är gift, med hennes kompis dessutom.

The big bang theory 12×12 – The Propagation Proposition
Tycker verkligen om att de fördjupar sig i Penny och fokuset på att alla inte vill ha barn. Att man kan leva ett bra liv och skaffa familj utan det. Hon har partner, familj, kompisar och ett bra jobb, det ska kunna vara tillräckligt. Gillar inte riktigt att Bernie och Amy ibland nästan pressar henne men tror tyvärr det kan se ut sådär irl ofta.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.