Veckans tv v.19

Druck 3×09 – Liebe
Blir helt gråtfärdig över hur bra kompisar Matteo har. Det är också nödvändigt att verkligen visa upp det såhär, att lägga fokus på hur viktig deras relation är. Att den relationen är minst lika viktig som relationen till David. Han behöver ju verkligen det supportsystemet för att kunna bli en bra pojkvän. Tyckte om hela återföreningsscenen, älskade att Matteo gick in och bara ’wtf, är du seriös?’ istället för att vara gullig, väldigt into character dock.

Shadowhunters 3×21-22 – Alliance / All goo things (Serieavslut!)
Tycker att det är så tråkigt att man inte kommer få se mer av Simon och Izzy tillsammans. Skulle verkligen ha föredragit om de hade blivit tillsammans lite tidigare i säsongen alla fall men får väl nöja mig med att det hände alls. Tyckte att avslutet var bra, fin hint om att de verkar som att allt börjar om igen i stort sett. Varför minns Clary inte Simon dock? de kände ju varandra innan. Älskade att Jace var Simons tränare, deras relation känns så underskattad men har nästan varit den jag tyckt om mest i hela serien.

Riverdale 3×21 – The dark secret of harvest house
Ursäkta men jag avskyr verkligen Kevin, vad har hänt? Han har gått från en rätt vettig karaktär till världens vidrigaste person. Har svårt att tro att han kommer bli en karaktär man faktiskt kommer gilla igen, han har gått för långt. För långt har väl serien gått överlag, vet serieskaparna ens vad det är dem vill ha sagt längre? oklart. Rimlig grej att Hiram ska visa Archie vem som är mest ’man’ genom att slåss, det är 2019 inte 1950 men okej. OCH HALLÅ DU ÄR 50!??? HAN ÄR 17???? orkar inte.

Jane the virgin 5×07 – Eighty eight
Oj, jag förväntade mig inte att Jane skulle ändra sig och faktisk inse att det är Raf hon vill vara med. Känns i nuläget som att de bara tog tillbaka Michael till handlingen för att bekräfta att Raf inte är ett andrahandsval vilket känns lite sådär, låt död vara död. Ska bli fint att se Jane kämpa lite för sin familj, har varit mer Raf som fått göra det innan så det kanske är bra att hon får visa att hon verkligen bryr sig.

The bold type 3×05 – Technical difficlties
Känns tyvärr som att det börjat skaka lite för Jane och Ryan. Skulle heller inte bli allt förvånad om Patrick blir hennes framtida kärleksintresse och vet inte vad jag tycker om det. Fint att se att det däremot verkar som att Sutton och Richard vekar ha det väldigt stabilt. Deras förhållande känns överlag väldigt vuxet men det är väl inte så konstigt med tanke att han ska vara 40 men still, skillnaden mot hennes 25-åriga kompisar.

Blank 2×06 – spole tilbake
Det finns såklart en sanning i att Zehra och Petter är väldigt olika och att det utgör en problematik om de faktisk skulle bli tillsammans (vilket de kommer att bli, kom igen) men det känns ändå som att det är värt det. Att faktiskt gå efter hjärtat, åtminstone pröva på allvar. Gillar verkligen Nadiya, så mycket bättre kompis än Amina.

You may also like

2 kommentarer

  1. Tror att Clary inte minns Simon för att hon inte skulle minnas någonting av skuggvärlden och han är ju vampyr så då är han ju del av den världen han med

    1. Ja, sant. Tyckte ändå det kändes lite märkligt, hon kunde väl bara glömma bort att han var vampyr istället för att glömma honom helt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.