Veckans tv v.18

Druck 3×08 – Outing
Älskade att David fick komma ut själv på sina egna villkor och faktiskt berätta själv, på det sättet som han själv ville. Det lägger en sådan ytterligare effekt på hela situationen när man vet att skådisen också är trans, blev väldigt tagen av hela scenen. Det var såklart viktigt för slutscenen också då Matteo nu kommit till ett läge där han mest bara vill vara där för David, vilket är bra. Annars så tycker jag om Matteos kompisar så mycket. De är så fina på ett väldigt verklighetstroget sätt, älskar att de är så relaterbart töntiga i nästan varje scen.

Shadowhunters 3×20 – City of glass
Inte ens spännande med Malec för det är så tråkigt uppenbart. Såklart Magnus skulle fria, såklart han kommer klara sig och att hela serien kommer sluta i ett bröllop mellan honom och Alec. Men bryr jag mig much? nope. Har jag någonsin? nope. Bara dubbelavsnittet kvar nu!

The bold type 3×04 – The deep end
Fint att Sutton vill börja satsa på sin dröm och bra att det inte funkar direkt för det gör det ju mer realistiskt, att man måste kämpa lite innan saker och ting verkligen tar fart. Jag har i takt med jag också blivit mer intresserad av politik börjat gilla när serier börjar lägga sin fokus på det också så det ska bli intressant att följa Kat även fast det kan resultera till att hon inte vinner såklart men ändå inspirerande.

Jane the virgin 5×06 – Chapther eighty-seven
Det blir bara tydligare och tydligare att Raf nog behöver gå vidare. Chansen att Jane skulle vilja vara med honom över Michael i slutändan känns liten och det gör lite ont att det faktiskt är så men man ska väl följa sitt hjärta antar jag. Har personligen alltid tyckt att Raf varit en bättre mach för Jane men det är kanske inte det hon tycker själv bara.

Riverdale 3×20 – prom night
Hur kan Betty tro att huvan fortfarande är hennes pappa? Det är ju obi någon annan. Trodde hon var den smarta i serien men tydligen inte om hon nu helt plötsligt vill joina farmen. Hade Luke Perrys stroke inträffat redan här eller varför har Fred helt plötsligt åkt iväg på någon resa?

Skam NL 2×06 – week 6
Gillar verkligen relationen mellan Liv och Noah, känns så annorlunda mot någon annan relation i Skam-uni. De är så töntiga med varandra på ett väldigt naturligt sätt. Det känns kanske lite out of character för Noah att bli våldsam (även fast han försvarade sin kompis) men han har kanske sin anledning till varför han gjorde som han gjorde, vi får se.

You may also like

2 kommentarer

  1. Veckans tema ar ”avslut” och enklaste sparet dar ar val att ta upp de basta avsluten i TV-serier. Det finns givetvis manga bra slut pa filmer ocksa, men de kanns bara inte riktigt lika speciella som avsluten pa en serie som pagatt i flera ar. Det ar val i sa fall de langre filmserierna sa som

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.