veckans tv v.17

Skam Austin 1×01 – Asking good to make you a loser
Inte sett någon av de andra skam remaken men var sugen på att se Amerikanska så I did. Verkar ju riktigt lovande. Lite indie i stilen, inte sådär amerikanskt som många ungdomsserier annars är utan verkade väldigt äkta. Kul att Julie Andem (som är skaparen av norska skam/originalet) plus även en svensk man är med i processen för serien. Gillade karaktärerna väldigt mycket och tror verkligen att detta kan bli bra.

The handmaids tale 2×01-2 – June/Unwoman
Alltså den här serien är så jäkla mäktig! Fortsätter den såhär bra så tror jag att den snart kan platsa bland mina absoluta favorit serier. Älskar att så se Alexis Bledel i en större roll den här säsongen och jäklar vad hon levererar. Började nästan gråta på flygplans scenen, fy fasiken vad hemskt. Serien har dessutom så otroligt snyggt foto, man blir ju mållös av detta i varje scen nästan. Elisabeth Moss är också helt grym i sin roll, vilka skådespelare alltså !!! Vet inte om man verkligen ska shippa par i den här serien men Nick och June alltså, det är ju ändå något där fortfarande som är svårt att slita sig ifrån.

Rise 1×07 – This Will god Willing get better
Gordy och Gwen alltså, fy fasiken vad fina! Hoppas inte Gwen är med honom för att hon är arg bara med tanke på att han verkligen verkar ha äkta känslor för henne. Ja, vi får se vad det leder till. Var ju uppenbart hela tiden att Simon bara var med Annabelle bara för att låsas att han inte hade känslor för Jeremy, så bra gick det … hehe. Nä men det var väl lika bra så att shippet kan börja på riktigt.

Shadowhunters 3×06 – A window into a empty room
Haha alltså förlåt men älskar när Alec är lite sur på Magnus. För han surar, säger något onödigt som egentligen inte är elakt vilket mer bara gör han lite gullig. Deras situation just nu är ju lite svårt att se förbi, det är ju som det är. Går inte direkt att ändra om Alec inte skulle bli vampyr eller något men lär nog dröja i sådana fall. Annars så får man ju lite panik över Jace just nu, vaaaaad gör du !!??? Är det förresten bara jag som vill att Simon och Izzy ska bli tillsammans? finns ju endel kemi där ändå.

Westworld 2×01 – journey into night
Lite svajig början får man ju ändå säga. Tycker att de hoppade för mycket mellan nutid och framtid men man hänger väl antagligen med i de där längre fram i serien. Gustaf Skarsgård och Fares Fares i samma scen, fy så fint. Annars tror jag att William samt Bernie kommer vara intressantast att följa under säsongen.

Life sentence 1×06 – Who framed Stelle Abbott?
Jag gillar verkligen life sentence men fasiken vad det tyvärr känns som att serien inte kommer att bli speciellt långlivad. Gillar när avsnitten är fokuserade på Aiden då han nästan känns som den intressantaste karaktären helt ärligt. Kändes ganska självklart att Stella skulle få någon form av känslor även för Will. Jaja, det är väl bara attraktion än så länge men det lär ju fördjupas det där. Gillar faktiskt både Wes och Will så det börjar bli lite klurigt det där.

Riverdale 2×19 – Priosoners
puuh. Tyckte musikal-avsnittet förra veckan var ett lyft i serien nästan men så går de tillbaka till våra bästa år stucket igen. Okej? suck att Alice och FP haft ett barn tillsammans även om det inte var så oväntat men uugh. Jisses vad de vill att man ska tro att Hal är svarta-huvan nu så han lär det ju inte vara. Visserligen bara tre avsnitt kvar nu så det bör ju avslöjas när som.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.