Veckans tv v.17

Druck 3×07 – Zusammen oder allein
Älskar tystnaden så mycket den här säsongen. Det är såklart inget som skulle ha passat alla karaktärer men funkar väldigt bra med just Matteo. Gillar dock att det var lite mer fokus på dialogen i veckans avsnitt och att man börjar känna att Matteo börjat må lite bättre och allmänt börjar känna sig mer trygg i sig själv. Gillade nog främst scenen med Hans, älskade att de gick till kyrkan och deras samtal där kändes viktig inför framtida avsnitt bl.a allt kring M’s mamma men också hela grejen med att inte pressa David om han inte är redo för det.

Shadowhunters 3×19 – cinta kamu
Önskar att jag var mer involverad i Malec med tanke på att senaste avsnitten ändå varit väldigt fokuserade på dem men det är jag dessvärre inte. Aldrig riktigt fattat hypen där. Annars så är Clarys beteende så oklart atm, fattar inte riktigt vad hon håller på med och vart det ens ska leda riktigt eller känns alla fall som det är för kort tid kvar av serien för att riktigt få det uppklarat men hoppas att jag har fel förstås.

The bold type 3×03 – Stroke of genius
Alex storyline känns viktig att ta upp då själva situationen känns så vanlig men sällan uppmärksammas på samma sätt som annat inom metoo. Är såklart viktigt att det blir en diskussion om det så att man kan se till att det inte händer för såklart ska det inte göra det. Gillar Alex så kul om han får lite mer storyline än tidigare. Var väl ungefär det där Aziz Ansari anklagades för i början av året.

Blank 2×05 – Satse alt
Är verkligen för att man ska följa sin dröm men Petters lilla uttalande om att satsa allt. Ehmm jo, lätt för dig att säga när du har ett skyddsnät dvs föräldrar som har pengar. Trotts att han är ’vuxen’ så har han ju det att falla tillbaka på om det skulle skita sig och så ser det dessvärre inte ut för alla. Herregud vad dålig kompis Amina är också men deras relation känns verkligen så realistisk så är väl bra att den visas upp antar jag.

Jane the virgin 5×05 – Chapter eighty-six
Plågas verkligen så mycket för Raf. Såklart är situationen invecklad för Jane också men det är ju inte riktigt hon som får sitt hjärta krossat, inte på samma sätt alla fall. Helt övertygad om att Jane kommer gå tillbaka till Michael och dessutom rätt så snart och att Raf bara får acceptera situationen. Sedan lär han sluta upp med någon som han inte träffat än. Vet inte riktigt hur jag känner.

Riverdale 3×19 – feat of the reaper
Suck, allt kring farmen ger mig huvudvärk för att det är så totalt överdrivet. Börjar nästan undra vad de bakom serien egentligen har tagit eftersom handlingen bara blir sjukare, åtminstone Fizzle Rocks. När jag sagt att jag önskat att Riverdale vore mer som one tree hill så menade jag btw inte att det skulle duga med att ta in någon skådis från serien men lätt att missuppfatta kanske, idk. Jug’s mamma är också sjukt störande så hoppas att hon är borta nu. Blir faktiskt lite ledsen om det visar sig att Bettys pappa är död på riktigt, ändå gillat deras relation den här säsongen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.