Veckans tv v.16

Druck 3×06 – Das wichtigste im leben
Matteos självskadebeteende med att inte lämna rummet och bara sitta inne och röka har varit det plågsammaste jag bevittnat. Fattar själva grejen men det hjälper ju bara i korta perioder så kanske vore bra om han slutade helt och hållet vilket väl kanske blir lite enklare nu när Jonas slutat. Älskar dock verkligen att de visar upp en lite mer negativ sida med drogerna. Kändes nödvändigt att Matteo fick bli lite arg på Jonas & co. behövdes för att han ens skulle klara av att öppna upp sig för Jonas sen. Det ska verkligen bli intressant att se hur fortsättningen kommer se ut men anar att det nog kommer vara ganska mycket fokus på David.

The bold type 3×02 – Plus it up
Lite hemskt att dra in Ryan i hela ägg-frysnings processen utan att ha någon grundläggande fakta om deras förhållande. Ska ju vara upp till Jane själv såklart även fast han verkar så förstående när Jane vågar öppna upp sig om hur hon känner. Han är ju väldigt annorlunda mot Ben vilket gör honom bättre för henne i längden helt klart.

Shadowhunters 3×18 – The beast within
Blev helt förvirrad av Simons syster, hade verkligen för mig att alla i familjen hade varit tvungna att glömma honom men verkar som det bara var hans mamma. Skönt för honom, då har han henne alla fall. Önskar att jag var mer intresserad av Alec och Magnus än vad jag är men kände mest ’ok’ när de gjorde slut pga helt uppenbart att de ändå kommer sluta upp tillsammans, skulle verkligen tycka det var konstigt annars.

Jane the virgin 5×04 – Chapter eighty-five
Tycker så plågsamt synd om Raf just nu, stackars människa som att han inte fått lida tillräckligt. Alltid gillat Michael som karaktär men vill verkligen inte att de ska sluta upp tillsammans, har nog aldrig riktigt velat det. Jane och Petras scener är så fina, vad mycket deras relation har utvecklats sedan starten vilket verkligen är fint.

Blank 2×04 -Møtes ute
Har undrat lite vad problematiken mellan Zehra och Petter faktiskt kommer att vara men det lär väl vara själva klasskillnaden vilket jag tror kan bli intressant att se. En middag för 400 per person när de är under 25 och studenter, lol? okej, att det är lite dyrare att äta ute i Norge än här men så pass dyrt är det verkligen inte på alla ställen kan jag garantera. Annars tycker jag Petter är så gullig, känns förstående och så snäll.

Skam NL 4×05 – Week 5
Tycker verkligen om att Noah verkar så ärlig från början och det gör det också enklare att tycka om honom. Är faktiskt lite orolig för Engel, inte på grund av Noah för det tror jag att hon kommer vara okej med att det är något mellan honom och Liv (kändes som det) men tycker de hintas om att hon inte mår jättebra, tror det kan vara relaterat till hennes kroppskomplex men vi får se.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.