Veckans tv v.15

Druck 3×05 – Ich bin nicht schwul
Har anat från första avsnittet att Davids föräldrar i stort sätt slängt ut honom när han kommit ut som trans men nu när det visade vart han bodde så kändes det verkligen så bekräftat att så var fallet. Det ska ju vara ganska vanligt bland unga HBTQ-personer att de blir hemlösa för att de inte har något suport-system vilket är så hemskt. Trodde inte riktigt att Druck skulle våga dra i den tråden men de gjorde dem trotts allt, wow. Ska bli spännande att se fortsättningen. Tyckte verkligen om att Matteo gick in i området och såg så totalt odömande ut. Annars börjar man känna att Jonas nog börjar märka att Matteo inte mår så bra. Tycker om att han är där men aldrig heller pressar till samtal. Även fast det snart kommer att komma ett läge där de bör prata.

The bold type 3×01 – The new normal
Opopulär åsikt men jag gillade aldrig Adena speciellt mycket så har svårt att verkligen känna med Kat, hoppas hon kan hitta någon annan mest. Tyckte det kändes givet att Jane skulle välja att vara tillsammans med Ryan över Ben, skulle blivit jätteförvånad om det inte var fallet. Inte helt övertygad om nya chefen än men tror han kan utvecklas till någon man ändå kommer att gilla.

Shadowhunters 3×17 – Heavently fire
Har så svårt att förstå mig på Sebastian när han å ena sidan ska vara ond men ibland ändå visar upp så mänskliga sidor av sig själv, det är inte helt svart och vitt bara kanske. Skönt för Rafael att få bli människa igen, de är ju det enda han har velat efter att alla i hans familj nu är döda. Förväntade mig inte så mycket ångest mellan Alec och Magnus såhär i slutet men det kanske ändå är nödvändigt att det visas upp.

Jane the virgin 5×03 – Chapter Eighty-Four
Do not like that end. Känner mig tyvärr ganska övertygad om att Jane och Raf inte kommer att sluta upp tillsammans för serier överlag burkar ju få gånger göra som jag vill ang ship. Tycker så synd om Raf, han är ju redan så stressad över hela grejen med Michael men det kommer såklart bli 100 gånger värre efter detta när han i stort sett vet om att han var Janes andrahands val också, kul.

Blank 2×03 – verden er skada
Förväntade mig att Petter inte var tillsammans med Selma längre men det var skönt att få det bekräftat, dock lät det ju som att de inte var så länge sedan som de gjorde slut vilket kanske kan göra situationen lite komplicerad ändå eftersom de umgås så mycket med varandra. Om det inte är så att de (eller en av dem, han troligen) inte haft känslor för varandra under en lång tid ändå.

Lovleg 2×10 – Spegelen (serieavslut!)
Känns som Gunhilds story är ganska avklarad, både med att hon växt som karaktär och hela handlingen kring hennes bisexualitet så blev inte så förvånad när det nu bekräftades att det inte blir en till säsong. De hade varit tvungna att ge huvudrollen över till någon annan tror jag isf. Har ändå gillat den här säsongen av Lovleg, tyckt att upplägget varit mycket bättre än i första säsongen men det är ändå inte en serie jag direkt kommer att sakna.

Skam NL 3×04 – Week 4
Aldrig gillat Kes men detta var väl ändå droppen, hur är det möjligt att vara sådär otrevlig? han är lite anledningen till att jag inte är så sugen på en tredje säsong av NL även fast jag gillar Lucas. Däremot så gillar jag verkligen Noah, så gullig person. Det finns en väldigt naturlig kemi mellan honom och Liv, ser verkligen framemot att se mer av deras relation. Herregud vilken Vilde-vibb Engel utger btw? så lär nog älska henne snart.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.