Veckans tv v.14

Druck 3×04 – Under Wasser
Igenkänningen med Matteo är ibland nästan lite läskig. Okej att jag har kunnat relatera till andra karaktärer i serier och sådär men inte såhär brutalt. Även när han kanske agerar fel så känner jag att jag antagligen skulle betet mig likadant så kan inte ens bli sur. Anyway älskade Matteo och Jonas scen i skolan, tycker så mycket om deras jargong men tycker att man fått ganska få scener där den verkligen visas upp nu i s3 fören nu då. Slutscenen kändes så realistisk. Älskar hur Matteo och David egentligen inte pratar så mycket men att det ändå finns någon form av trygghet där och det är fint.

Shadowhunters 3×16 – Stay with me
Älskar alla scener mellan Izzy och Simon, lite synd att man kommer få se så få avsnitt när de faktiskt är ett par på riktigt med tanke på att det här är sista säsongen. Annars är ju Alec och Magnus storyline nu intressant att följa. Jag kan någonstans önska att Magnus inte ska lösa det med magin, utan att de ska bli gamla tillsammans men jobbigt om han ska må så dåligt såklart.

Jane the virgin 5×02 – Chapter eighty-three
Tycker redan det visas ganska mycket drag av Michael i Jason så har svårt att tro att han kommer vara borta speciellt länge alls. Alltid gillat Michael som karaktär men alltid tyckt att Jane och Raf varit en bättre fit så skulle bli så ledsen om de faktiskt inte slutade upp tillsammans trotts allt.

Lovleg 2×09 – Suprise
Gillar avsnitten som fokuserar på allas vänskap mer än själva kärleken så gillade verkligen det här avsnittet. Jobbigt att se att Alex verkar känna sig så vilsen när han egentligen har så många runt sig som verkligen bryr sig om honom. Vore kul att följa Alex i en lite mer central roll men har svårt att tro att han skulle få bli huvudroll över Sara exempelvis.

Blank 2×02 – Dritt er veien til gull
Zehra’s reaktion när Petter sa att bandet inte var helt säkra på remixen var helt orimlig, så otrevlig. Skönt att han inte verkar vara så känslig men grundas nog en hel del i att han gillar henne. Var inte säker på att hon gillade honom dock fören i sista scenen. Tror inte att Petter och Selma är tillsammans längre men lär väl däremot finnas endel backstoy där eftersom de uppenbarligen fortfarande är vänner.

Skam NL 2×03 – Week 3
Twisten med Noahs mamma var ju ett genidrag även fast det kommer vara så sorgligt att följa. Hoppas det nu kommer vara Liv som försöker få kontakt med honom istället eftersom han nog inte kommer orka vara lika drivande av rimliga anledningar. Hennes sms var väl i den riktningen alla fall även fast det kommer krävas betydligt mer.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.